My Wishlist:Den saken jag vill ha mest av all just nu är en MacBook Air vill verkligen ha en Mac-data.
Hatar min Asus den är så fett fråkig och min stationära HP är ju världens segaste även om den är ny.
Och sen vill jag såklart ha iLife som bara finns till Mac. Då får man iPhoto, Garageband, och de jag vill ha mest av allt iMovie. Älskar att göra filmer men Adobe's film-program suger, Windows Movie Maker/Windows Live Movie Maker är så extremt begränsade så man kan inte ens göra en HD-film. Sitter och kollar på vilken Mac jag ska spara till. Fick 700kr av mamma idag så är på god väg... Eller inte dom kostar mer än vad jag nånsin haft!
Men om jag tjatar kan jag nog få en till jul? Jag brukar få de jag vill ha men den är fett dyr. Sur sur sur på Apple som ska ha så mycke pengar för en liten låda! Klicka för större bild nedan.


Min nummer 2a är Monster Beats by Dr Dre. Vill supergärna ha de supersköna hörlurarna men åter igen är jag fattig! Hatar att inte kunna vara miljonär? Varfan när jag blir vuxen ska jag vara miljonär, kunna shoppa 24/7 på Forever21 x) men nu till min nummer 2a. Var på NetOnNet igår och hittafe ett par fett sköna Monster Beats! Ville såklart ha den men hade redan vallt en ny fett snygg tanborste (xD), ett stativ till kameran, massa plastfickor till kameran som mamma bah: Inte nu. Men iallafall finns de för 2090:- på elgiganten (känner mig beroende av de). Men vill iallafall ha dessa på bilden nedan! Klicka för större bild. Fast vill nog ha ett par rosa x'D


Min nummer 3a är något alla vill ha Money vill ju ha pengar så jag kan köpa min nummer 1a och nummer 2a. Har just nu ungefär 2000 på kontot jag skaffade för en vecka sen och mer ska de bli. Fick ju 550kr av mormor igår, pappa är skyldig mig 201 kr (den där en-kronan är viktig) och mamma är skyldig mig typ 600-700!
Fett rik jag kommer bli, men ska till Stockholm nästa Söndag så då blire shopping! Men iallafall så vill jag ha pengar så, GE MIG PENGAR.. Haha nejdå, skojjar bara lite... Eller gör jag? Hihu. Nedan är iallafall en bild som blir större om du klicka på den, och gissa? De är pengar på den!


Min nummer 4a är riktigt azum. En resa för mig och min familj till Los Angeles! Vem vill inte till L.A lixom? Haha. Iallafall så tjatar jag om att vi ska flyga till San Francisco och därifrån åka bilen till Los Angeles, bo där några nätter besöka Santa Monica, Long Beach och framför allt Hollywood, Studio City och Toluca Lake! Fett kul de skulle vara. Vi skulle även på den resan besöka Las Vegas, Phoenix i Arizona, Grand Canyon (fett kul)!
Detta är något jag tjatar om och de possetvia är att jag behöver ju inte betalla själv!
Här är en finfin bild på Los Angeles!


Wow min sista! Och de är nya sommarkläder/skor. Behöver verkligen ett par nya Converse, har 2 par just nu ett par lila och ett par "usa-converse". Men vill ha ett par oranga! Sen behöver jag ny bikini, nya shorts, nya solbrillor (har precis köpt ett par på Gina men vill ha ett par Le Specs)! Måste även köpa en ny tubb-top, nya linnen osv.. Men på fredag ska jag in till Örebro och då blire shopping! Och på söndag blire Stockholm dvs Shopping!!! Men måste verkligen spara nu. Får ta o tjäna lite pengar..

Detta var mina top 5 jag vill ha JUST NU!
Give mee<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0