Svar till Elina/Vilka bloggar jag bloggar på

Klart jag kan, har ju ändå typ inget att blogga om. Just nu bloggar/äger jag 4 bloggar tror jag..
  1. Först är det ju den här bloggen lizzas.blogg.se som är bara min som jag uppdaterar lite då och då på om min vardag och randomness.. Gillar inte namnet men orkar inte skaffa en ny så då får man leva med det.
  2. Prettylittleliarsfan.com- Där bloggar jag bara, jag äger den inte.. Brukar inte blogga så ofta som jag egentligen ska så måste bli bättre på att blogga där. Tjejen som äger bloggen heter Isis och förövrigt är det Ashley, Monique och Laura. Känner ingen av dem irl och vet typ inget om dem. Känns lite konstigt att blogga med några man inte känner men det har funkat bra hitils.
  3. vampirediariesdaily.webblogg.se- Jag tror jag bara är gästbloggare där, eller jag vet inte. Uppdatrerar aldeles för dåligt iallafall. Måste verkligen börja uppdatera där. Den som äger bloggen är Nathalie (torpenbergs.blogg.se) och sen är det en till tjej som skriver där som uppdaterar mycket mer än jag.
  4. bellathorne.blogg.se- Dehär är den "ända" kändisbloggen jag äger. Men uppdaterar inte så ofta. Måste fixa ordningen den. Känner ingen av dem som bloggar där irl men har "känt" Maja i 2år och Linnea och Elin i kanske 1? Har inte kunnat träffa dem eftersom alla tre bor typ i Skåne och de är fett långt dit :/
Tror inte jag har nån mer blogg just nu. Har haft/skrivit på några mer men tappat intresset för det jag bloggat om och lagt ner dem. Har iallafall kommit på mitt nyårslöfte-Blogga på dem mer.
Hoppas du fick ett bra svar på frågan Elina.
Uppdatering:
 Glömde skriva med min tumblr som jag uppdaterar mest av alla. Det var ju tumblr som fick mig att tycka blogg.se/wordpress var tråkigt och det är de jag använder mig mest av.
Så glöm inte kolla min tumblr och och följa den+kommentera om du vill att jag ska följa din ;)
dailylizza.tumblr.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0