Gotland

 Sorry för jag inte bloggat på en vecka, gissa varför?
Jag har varit på Gotland, underbart kul, med underbart folk. Har sett massa kul och gjort massa kul saker, fan saknar de redan.. Här är en liten "view" på alla dagar.
Fredag: Dagen vi åkte-
Vi åkte typ 10-halv11 från Hallsberg o åkte buss fett långt till Nynäshamn. När vi var framme i Nynäshamn åkte vi båt (färja) till Visby på Gotland. Eftersom klockan var typ 6-7 på kvällen när vi kom fram så käka vi på McDonalds i Visby och sedan åkte vi till Lärbro där vi skulle bo. Vi var vell vakna så länge man fick och efter de smög jag o Klara ut och var i Olivias och Felicias rum och sen när vi skulle tillbaka vid 2 så var vårt rum låst, så vi fick sova hos dem (hmm, vilket ledarna inte gilla) och de vart fett trångt eftersom vi var 4 st i ett rum för 2 st.
Lördag: Första vandrings dagen-
Vi vakna typ 8 efter att inte ha sovit nåt typ. Vid halv 9 käka vi frukost, åt typ fil med flingor och macka. Sen vandra vi typ massa.. Vi gick 9km. Vi käka bara macka på vägen vilket var fett dåligt eftersom jag vart superhungrig.. Efter vi hade gått färdigt så var vi lite där vi bodde och på kvällen åkte vi till havet och badade, det var fett varmt! Det var fett kul och där var vi ett tag. De var något av de roligaste på resan! När vi kom hem så var vi bara i huset o chillade..
Söndag:
Den roligaste vandningsdagen var söndagen.. Den dan var vi inte så många som fick för många måde dåligt och var trötta så dom ville inte gå (vilket jag kunde förstå eftersom Lördagens vandning inte var jättekul). Men denna dag var kul! Jag gick mycket med Bella, Maja och Jullan och några fler. Som såklart var azum! När vi kom tillbaka så sa vi hur kul vi hade haft och dom hade såklart haft kul där med^^ På kvällen ville jag (hehe bara jag tror jag?) åka o bada, men de ville typ ingen annan så de gjorde vi inte. Istället gick jag till Ica med Maja, Jullan och massa mera folk.
Måndag: Tredje vandings dagen-
Denna dag var också retså kul. Gick med några folk början och då gick vi till nåt ställe, när vi var där åt vi Pasta Carbonara. Vilket var fett gott! Sen därifrån gick vi med 1 minuts mellanrum helt tysta, vilket jag inte tyckte var kul så jag lyssna på musik (hehe dom två låtarna jag hade när Maja sjöng på kameran). När vi hade gott en kilometer tysta så kom vi till havet, men där skulle vi inte stanna de var bara en stenstrand där jag råka springa ner i tången (trodde de var mark) och var superblöt om fötterna och stank. Vi fortsatte gå och kom fram till en finfin strand där vi stannade. På den stranden badade jag först och de var iskallt! De blåste utått och de var 14 grader i vattnet. Men såklart bada jag ändå (dum jag jag var/är). När jag badat färdigt så gick jag runt lite på stranden. Jag, Martin, Olivia och Bella gick ut på några stennar, vilket var de värsta jag gjort i mitt liv, de gjorde sjukt ont i fötterna och kommer aldrig göra de igen. De var hemskt och de gjorde sjukt ont i fötterna (om jag nån gång gör de igen så ska jag ha tofflor eller nåt sånt). Efter de satt vi o grilla korv och sjöng. Vi var där hela kvällen och när vi kom tillbaka så var vi i huset och chilla. På natten när jag skulle sova var jag sjukt varm och kunde inte sova.. Tog en alvedon och drack vatten men kunde inte sova ändå, så sov nästan inget den natten.
Tisdag: Dagen i Visby-
På morgonen vakna jag med feber och ont i huvet. Men hängde ändå med till Visby, åt nästan inget till frukost.
På bussen till Visby mådde jag jätte illa, det var verkligen inte kul. När vi kom fram till Visby så var vi på Fornsalen museum.. Där fanns de typ gamla skellet och sånt, Efter att vi varit där så gick vi runt lite i grupp i Visby. Vi gick upp på muren, upp i torn och tog ett kort vid muren. Sen fick vi gå fritt. Jag gick med Olivia, Matilda, Klara och Sofie. Vi gick runt i olika affärer och åt glass nere vid hamnen. Jag handlade 3 nya filmer, Corpse Bride, Sex and the city 2 och Fame. Köpte även godis, ett mobilskal till Johanna och lite saker till mamma. Efter de åt vi på McDonalds och sen gick vi till domkyrkan. När vi var vid domkyrkan fick vi gå upp på vinden och vara där, de var fett smal trappa och de var jättehögt upp. När vi hade varit i domkyrkan åkte vi tillbaka till Lärbro och jag mådde inge bra, hade feber och var trött.. Så när alla andra var ute så var jag inne och vilade. Somnade typ vid 12 och de var tidigt mot alla andra.
Onsdag: Dagen vi åkte hem-
Jag vaknade på morgonen och mådde mycket bättre, jag gick upp och åt frulle med Matilda och Jossi. Sen packade jag ihop mina saker och gick ut med dem till bussen. Vi åkte buss i 40min till Visby och tog båten till Nynäshamn. Sen satt vi på en buss i några timmar,, vi stannade 2 gånger, en gång i bara några minuter och en annan på McDonalds. Köpte en Sundae och en äpplepaj. Gott Gott! Sen kom vi hem vid 6 på kvällen.

Tack alla gulliga vänner jag har, denna resa är ett minne för livet. Det har varit sjuukt kul och jag ångrar inte att jag hängde med. Saknar de så sjukt mycket och skulle kunnat stanna mycket längre!
ÄlskarEr<3

Bilder kommer i ett eget inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0