9 Juni-orientering

Hej. Hur mår jag? Jo jag mår sjukt bra, dusj? Ne.. Men har haft en smått rolig dag.
Vaknade vid typ 10. Kollade på två Pretty Little Liars avsnitt med Johanna och sen gick vi upp, käka frulle (de var fett äkligt). Sen drog vi till henne och packade hennes saker, sen åkte vi till Åsbrohallen (?) och var med på nån orienteringsträning. Efter träningen så duscha vi o fixade allt sånt. Sen körde vi "sanning eller konka" med Hannes, Josef, Adam, Adam (2), Eric, Erik (2), Erik (3), och några mera jag inte kommer ihåg vad de hette.. De var fett kul då. Sen drog vi ut o körde fotboll, haha vilket jag typ suger på.
Efter de var vi typ ute o chilla.. Vi gick till tankmacken vid 9 o jag köpte 3 pigelin (hade bara 21kr), fast gav en till Hannes. Sen drog vi till badstället i Åsbro och nån bada (don't remember his name) och nån mer. Men sen gick vi tillbaka till hallen och jag gick 3km utan skor för orkade inte sätta på mig dom.
Sen kom pappa och hämta mig och Johanna för vi skulle inte sova kvar som de andra för Johanna skulle på hennes bror's konfa och jag ville inte de då (visste inte att vi skulle vara med alla dom andra).
Denna sjuka skylt satt på en random övergiven fabrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0