Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Järnvägen Cup


I helgen var de ju JärnvägenCup, har inte bloggat om de men iallafall var jag där och tittade på Lördagen. Kollade på Johanna's match med Amanda och tog såklart massa kort!
Åt en hamburgare och jag och Amanda köpte glass på Go'glass.  Såklart gjorde jag massa mer saker också typ sov över med Olivia och Felicia, cyklade runt i hallsberg osv..
Men ska skriva mer om de sen ;)

MacBook=MIN

bjhdbhjwbjkkjxbajks OMG!!!!
Idag fick jag en macbook! Fatta hur glad jag vart?! Började typ gråta, ne men vart så sjukt glad.. har vellat haft en i typ 1 år och äntligen! Sitter och skriver från den nu så har inga bilder, videos eller nåt! Det är det ända dåliga!

5 Sanningar

En av mina favorit-sporter är Amerikansk fotboll
Jag är livärdd för fotbollar
Innan jag dör vill jag besöka alla värlsdellar
Jag hatar läxor
Min favorit-mat är den amerikanska "barn-maten" Mac&Cheese


Eurovision Song Contest


Sitter och kollar på Eurovision Song Contest 2012 med pappa. Inga bra låtar alls, förutom Loreen's då.. Men tycker många andra länder inte alls är bra, rent åt sagt usla!
Ne men tycker att de kan vara bättre, skulle vara roligt om typ några mer "världsstjärnor" var med och tävlade, tex One Direction för Storbritanien. Men de är bara sånna man inte har någon anning om vem de är.

Dom har ännu inte sagt om Sverige går vidare, men tror de. Vi brukar jag alltid göra de?
Iallafall, HEJJA SVERIGE!

Tyska Läxa

Sitter just nu och pluggar tyska, som jag gjort i en timme nu.
Vanligtvis brukar jag plugga på tyskan i 10-20min men idag får jag inte in de i huvudet.

Äntligen alla rätt, efter att kollat på pappret en gång under jag träna.
Jag brukar plugga glosorna på glosor.eu.. De går fortare då tycker jag, men idag var de inte så. Själv ångrar jag att jag valde Tyska, om man fick välja om skulle jag ta Spanska.
Jag hade även Engelska till imorgon men på den skulle man bara beskriva sitt rum, vilket tog 5 min. Skrev att de var fett stökigt eftersom jag har papper, bilder, pyssel osv över hela golvet-Jag är så lat så jag orkar inte städa.

Marieberg-Shopping

Ja, idag efter skolan åkte jag in till Marieberg och köpte skor till skolavslutningen, rondom bok, cupcake-maker, pretty little liars-bok 1 och nån mer bok.
Hatar att läsa men samlar på pll böker och den andra boken har jag läst de 2 första dellarna i så köpte trean för skojjs skull.

Skor-249kr-DinSko
Köpte dessa skor till skolavslutningen. Köpte dom för de superbilliga priser 249:- på DinSko och dom var även fett sköna att gå i!

Köpte även dessa 2 böcker. "sagas bok" och Pretty Little Liars-Lögner.
Har haft PLL boken förut men ville läsa den igen och har lettat igenom hela huset och den fanns inte så fick köpa en ny.
Båda kostade 169:- på Bokia och ja, ikväll ska jag vell börja läsa om PLL!

Pretty Little Liars


Har börjat kolla om alla Pretty Little Liars avsnitt nu och skaffat en speciell kategori för de.
Började kolla om när Olivia sov hos mig och då såg vi några avsnitt. Sen såg jag om allt med Johanna, sen första avsnittet igen (för tredje gången på en vecka) med Emilia. Och sen i Onsdags kolla jag på typ hela disc2 dvd'n av säsong 1. Såg mitt första PLL avsnitt i sommras då de kom på Tv i sverige, sen kollade jag på de som en vanlig serie.. Men nu när jag började kolla om vart jag besatt!
Här är lite info från wikipedia om serien för dig som inte sett den!
Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller. Serien är skapad av Marlene King och är baserad på den populära bokserien, skriven av Sara Shepard. Serien hade premiär den 8 juni, 2010 på ABC Family i USA och den 26 juni, 2011 på TV3 i Sverige. Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Först tror de att det är Alison själv, men efter att hon hittats död inser tjejerna att någon annan vet alla deras hemligheter, — inklusive långt dolda som de trodde endast Alison visste om.
Handling:
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.


Symboler till dina inlägg/din design

Tänkte göra mitt första lilla design-tips inlägg!
Här är massa symboler jag hittade när jag lettade runt.

Musik:
♪ ♫ ♯ ° ø♩ ♬ ♭ ♮

Smileys:
ツ ッ シ Ü ϡ☹ ☺ ☻ ت ヅ 
Kors:
☩ ☨ ☦ ✞ ✠ ✚ † ‡✛ ✜ ✝ ✙

Skriva:
✍ ✉ ⌨✐ ✎ ✏ ✑ ✒

Pilar:
➚ ➘ ➙ ➛ ➜ ➝ ➞ ➸ ♐ ➲ ➳ ➳ ➴ ➵ ⌦ ⌧ ⌫ ➶ ➷ ➸ ➹ ➺ ➻ ➼ ➽ ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ↖ ↗ ↘ ↙ ↚ ↛ ↜ ↝ ↞ ↟ ↠ ↡ ↢ ↣ ↤ ↥ ↦ ↧ ↨ ↩ ↪ ↫ ↬ ↭ ↮ ↯ ↰ ↱ ↲ ↳ ↴ ↵ ↶ ↷ ↸ ↹ ↺ ↻ ↼ ↽ ↾ ↿ ⇀ ⇁ ⇂ ⇃ ⇄ ⇅ ⇆ ⇇ ⇈ ⇉ ⇊➫ ➬ ➩ ➪ ➭ ➮ ➯ ➱ ⇋ ⇌ ⇍ ⇎ ⇏ ⇐ ⇑ ⇒ ⇓ ⇔ ⇕ ⇖ ⇗ ⇘ ⇙ ⇚ ⇛ ⇜ ⇝ ⇞ ⇟ ⇠ ⇡ ⇢ ⇣ ⇤ ⇥ ⇦ ⇧ ⇨ ⇩ ⇪➟ ➡ ➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨

Stjärntecken:
♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓

Saxar:
✁  ✄

Religiöst:
☩ ☨ ☦ ✞ ✝ † ☓ ☯ ☥ ☧ ☬ ☸ ✡ ♁ ✙ ♆

Kärlek & hjärtan:
♡ 웃 유 ღ ♂ ♀♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧

Telefon:
✆ ✉ ☎ ☏

Schack:
♖♙ ♚ ♗ ♘ ♛ ♜ ♝ ♞ ♔ ♕

Kronor:
♔♚ ♛

Kortspel:
♠ ♣ ♥ ♦♤ ♧ ♡ ♢

Stjärnor:
⋆ ✢ ✣ ✤ ✥ ❋ ✦✫ ✬✰ ✡ ★ ✭ ✮ ✯ ✧ ✩ ╰☆╮ ✪


Valuta:
€ £ Ұ ₴ $ ₰ ¢ ₤ ¥ ₳ ₲ ₪ ₵ 元 ₣ ₱ ฿ ¤ ₡ ₮ ₭ ₩ ރ 円 ₢ ₥ ₫ ₦ zł ﷼ ₠ ₧ ₯ ₨ Kč र

Händer:
☜ ☞ ☝ ☚ ☛ ☟ ✍ ✌

Snö:
✻ ✼ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊

Ja/check:
☑ ✓ ✔ √

Nej/kryss:
☐ ☒ ✇ ✖ ✗ ✘ ✕ ☓

Upphovsrätt:
™ ℠ © ® ℗

Väder:
❄ ☇ ☈ ⊙ ☉ ℃ ℉ ° ❅ ✺ ϟ☼ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ☾ ☽

Blommor:
✽ ✾ ✿ ❁ ❃ ❋ ❀

Trianglar:
▲ ▼ ◄ ► ▶ ◀ ◣ ◢ ◥ ◤ ◥ ▸ ◂ ▴ ▾ △ ▽ ▷ ◁ ⊿ ▻ ◅ ▵ ▿ ▹ ◃

Citat:
❝ ❞ « » ‟ ‹ › 〈 〉 „ ′ ‵ ‘ ’ ‚ ‛ “ ” ‷ ‴ ‶ ″

Cirklar:
● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔ ◕ ◖ ◗ ❂ ☢ ⊗ ⊙ ◘ ◙ ◍◉ ○ ◌ ◍ ◎

Det var alla symboler jag hittade!

Beställning #5


Beställning #5 : bellathorne.blogg.se
Nu har jag fixat en ny design till en av de bloggar jag är Webbmaster på. Nämnligen bellathorne.blogg.se
Älskar denna design! Och dom som skriver där gillar den också, vilken tur?!
Kolla in bloggen här
Vill du ha en lika fin design? Kolla min portfolio!

5 Sanningar #3


Jag älskar popcorn
Jag hatar att vara ensam
Jag älskar USA
Jag tycker Edward är snyggare än Jabob i Twilight (i alla filmerna)
Jag hatar folk som dömmer folk efter utseendet

Tv

Just nu sitter jag o tråkar.. Stängde precis av datan och ska snart sova eftersom de är skola imorgon. Inget bra på tv just nu.. Kollade runt och hittade inget. Orkade inte heller sätta på nån serie så fick sätta mig o kolla på de ända som inte var nyheter, progam jag inte fattar mig på osv,, shake it up. Kollade på de när jag var 12 och vi var i new york, och nu finns de tydligen i sverige på svenska, jävla skitsubbning. Bellas röst är fett skum.. Eftersom jag är webbmaster på en blogg om Bella thorne så vet jag lite om henne.. Men är de inte lite skumt att dom vissar barnprogram mitt i natten? Jag mennar vilka som är 8-12 är vakna nu? Iallafall nu ska jag fortsätta kolla på detta "azum" program. Men tycker seriöst att de borte finnas en kanal som vissade de jag gilla- pll, tvd, glee, secret circle, american teenager, jersey shore osv..
Iallafall go'natt på er


Big Brother

Big Brother
Ja ikväll har man som alla andra söndagkvällar kollat på Big Brother.
Vart fett besviken att Camilla åkte ut, nu äre Amandus eller Lars som ska vinna!
Kvar är ju Amandus, Hanna J, Lars, Annica och Marcelo. Själv tyckte jag Marcelo skulle ut, han är fett taskig mot Annica men hon fattar ju inte det! Ajah, hon och han gör som dom vill..
Ja så nu vill jag att Marcelo och Hanna J ska ut.
Men tycker det var dåligt att dom i BB-huset fick välja vem som skulle vara kvar, hade varit bättre om "vi" hade fått röstat + att tv4/tv11 hade tjänat på de! Men de är som de är! Inte för att jag nån gång röstat i Big Brother^^

The Dictator-Bio

I Onsdags var jag på Bio med Amanda och såg The Dictator på premiären.

Vad tyckte jag?
Jag tyckte den var superbra! Typ min filmstill. Den var riktigt rolig och skrattade såklart mycket då.  Tycker att menningen med filmen var bra. Den roligaste dellen av filmen var när dom skämta om 911 (11 September attacken mot World Trade Center 2001), inte för jag själv brukar skämta om de men dom gjorde de på ett roligt sätt.
Info från sf.se

En ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gav oss "Borat" och "Bruno".

Filmen berättar den heroiska historien om en diktator som riskerar livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtrycker. Den är inspirerad av den bästsäljande romanen "Zabibah och The King" av Saddam Hussein.

Skådespelare: Sacha Baron Cohen
Regissör: Larry Charles


Liseberg

Idag vid typ 8 åkte jag, familjen och Johanna mot Liseberg! På vägen kollade jag och Johanna på ett avsnitt av Pretty Little Liars (första avsnittet eftersom hon inte sett de tidigare) och så åt vi frukost på McDonald's (de var fett gott). När vi kom fram var klockan typ 12 och när vi kom in åkte vi Bergbanan de första vi gjorde..
Under dagen åkte vi massa roliga saker men de roligaste var nog Spinrock och Kanonen. Vi käkade på Bugar King.. Och på dan köpte jag en sockervadd, en liten popcorn och en mellan popcorn.

Tog även tiden till att ta kort med en lisebergskanin, gjorde de jämnt när jag var liten så varför inte göra de nu igen? Man blir vell aldrig för stor för de!

Påvägen hem stanna vi på Max och käka.. Åt bara en barnhambrukare och en liten cola för var inte hungrig.
På resan hem hann vi se 3 Pretty Little Liars avsnitt!


Grattis Robert!<3

Grattis till en av mina främsta idoler genom alla år jag kunnat tänka.
Det har alltid varit Robert & Miley. And TODAY, it's all about Edward!
Idag den 13 Maj fyller han 26.
Robert Douglas Thomas Pattinson, min ängel, du börjar bli gammal<3
LoveYou RPattz

Marieberg-Shopping

Idag åkte jag & Olivia in till Marieberg för att köpa skolavslutningsklänning (till mig) och sånt!
Vi var där inne i typ 3-4 timmar och jag hittade 3 fina klänningar jag skulle tänka mig att kunna ha + ett linne.
Men köpte bara en av klänningarna eftersom förra året så köpte jag 4 skolavslutningsklänningar och 2 av dem är aldrig använda. Så iår fick jag inte köpa mer än en. Hittade två superfina på MQ och en på JC. Men de vart en av dom på MQ. Förutom bara en klänning köpte jag ett linne från Wear It (299:-), en BH (99:-) och en tubb-top (59:-).


Movie-Slumdog Millionaire

http://www.impawards.com/2008/posters/slumdog_millionaire.jpg
Slumdog Millionaire:
En Mumbai tonåring som växte upp i slummen, blir en konkurrent på den indiska versionen av "Påskkodsmiljonären/Vem vill bli miljonär" Han arresteras misstänkt för fusk, och samtidigt som förhördes, är händelser från hans liv historien visat som förklarar varför han känner till svaren.

Igår på So:lektionen fick vi se denna film: Slumdog Millionaire. Den var riktigt bra och många hade redan sett den. Jag hade därimot inte sätt den och tyckte den var bra!
Den var även riktigt rolig på många ställen! Hann tyvärr inte se slutet men ska ta o se den nån gång.
Betyg:
http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/glyph_set/128/star_bookmark.pnghttp://cdn1.iconfinder.com/data/icons/glyph_set/128/star_bookmark.pnghttp://cdn1.iconfinder.com/data/icons/glyph_set/128/star_bookmark.png

6 Maj

Idag vaknade jag med Johanna i mitt rum.
Har varit med henne hela dan och vi har fixat på vår nya vlog, varit ute och ja massa mer.Bilder från i torsdags

Här är bilderna från i torsdags på träningen..
Jag och Johanna gick runt och tog kort..
Vet att bilderna går utanför kanterna.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

5 Sanningar


Jag hatar att bli "dissad"
Jag tar typ tre gånger så mycket balsam än vad man "ska"
När jag hör en låt, sjunger jag även om jag inte kan texten
När jag går in i en affär, kan jag hitta nåt jag vill ha sen 5 sec senare vill jag ha nåt annat
Jag är älskar att köpa tidningar, även om jag inte fattar ett skit av vad som står

Ränsat iphonen

Har äntligen ränsat min iphone på all skit jag inte behöver (förutom bilderna) har tagit bort massa appar och massa musik (vad ska jag ha musik till när jah har spotify) men iallafall nu ska bar bilderna ränsas, har inte tagit bort bilder sedan december.. Och de är länge sen!


Wtf? OMG :O

Shit, imorgon var de ett år sedan vi fick reda på våra klasser till 7an. Och imorgon får dom som ska börja 7an reda på sina. Shit kommer ihåg hur alla var skitnervösa.. Hade ju ingen som jag direkt ville komma med (eller ingen jag inte ville komma med) så brydde mig inte så mycket. Men fick ju en jättebra klass!

Men nu sitter alla 6or och spammar facebook med "OMG jag är så nervös", "kommer sakna er klassen". Men chiillaa!
De är 6 veckor till sommarlovet, ni hinner säga hejdå. Visst vet hur ledsen jag var när vi sluta, hmm? Ska man verkligen gråta när de är sommarlov? NOOO! Men iallafall, då längtade jag inte, nuu längtar jag!

Men till alla som går i 6an, även om du inte kommer med din "bästa vän" kommer du få nya vänner. Jag har fått massa nya vänner via transten och de får alla! Jag har aldrig gått i samma klass som mina "bästa" vänner Amanda eller Johanna, men vi träffas ändå! Ni kommer träffas nästan varje rast och ni har ju fritiden. Är man riktiga vänner låter man inte något dumt som att gå i olika klasser förstöra de! Lovar att ni inte kommer dö.Orientering

Kvällen bjöd på orientering! Åkte till hok-stugan vid 5 och då var de folk från SVT & radion där och intervjuvade en av världens bästa orienterare som ska tävla för Ok Tisaren på 10-mila på Lördag. De var fett coolt. Sen typ körde dom andra en bana men jag var inte med för hade ont i magen. Jag och Johanna gick ist runt och tog massa kort! Som kommer upp imorgon eller på Lördag. Hoppas verkligen inte jag & johanna kom med på tv, skulle se förjävligt ut med 2 lite halvt cp tjejer som springer runt och tar kort.


Tisarträffen 2012

I helgen (lördag&söndag) var jag ju på Tisarträffen. Här är massa bilder från 2 roliga dagar utanför Vretstorp.
Bilderna är tagna med Canon EOS550D och inte redigerade
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

5 Sanningar


Jag är beroende av allt som innehåller koffein
När jag ska borsta tänderna, måste jag först skölja tanborsten, sen ta på tandkräm, sen skölja igen
När jag inte får som jag vill blir jag sur
Jag älskar att lyssna på Skrillex
För 2 år sedan var hela mitt rum täkt med miley cyrus-affischer


Bilder från förra måndagen

Förra måndagen var jag, Sandra, Emilia & Louise ute i skogen och fotade.
Här är bilderna.. Inga är redigerade och alla har varit fotografer.
Vet att bilderna är för breda, men la upp dem i de format som går snabbast
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhqhqhqhqhqhhhhhhhh

Bilder från idag

Bilder från idag på MOOII!

Promenad+FOTO-time

Ja, idag skulle jag egentligen ut i skogen med Emilia & Sandra men sket i dem och drog ist hem och tog på mig bikini, shorts och ett linne och gick ut och gick med Olivia (och Clippa). Det var fett fint väder. När jag kom hem så satte jag mig på ballkongen med en smottie och solade. De var fett skönt och satt säckert där i 45min. Sen gick jag ut och tog kort! Tog främst bilder på mig själv men fick 2 fina bilder med spindlar på (älskar kort med småkrypp på, men hatar dom irl). Fick även lite fina blom/växtbilder. När jag kom in satte jag mig vid datan med en cappuccino och redigerade. Sorterade även bort massa gamla bilder och tog bort alla onödiga (tex 100bilder på Vampire Diaries).


Svar till Matilda

Matilda om 2 maj-:
Hej hur mycket kostade din system?
Svar:
Jag var inte med och köpte min system utan fick den i julklapp men den kostade runt 6000:- ink. Standard objectiv. Men just nu kostar den 5590:- (ink. standard objectiv) på elgiganten.

Breaking Dawn Part 2 still

Hittade denna fina bild på Twilightsweden och nu är de "bara" 6-7 månader till premiären (om jag räknade rätt).

Längtar till 1000- Ska ju på premiären såklart med sötaste Amanda.


2 maj-

Just nu sitter jag i skolan på slöjdlektion. Sen har vi SO (buu), sen Svenska sen lunch och sen engelska. Efter skolan ska jag till polisen och hämta ut mitt borttappade id-kort. Duktig jag är ;)
Efter de ska jag hem till sandra. Hon har köpt en lik dan kamera som jag (eos 550d) lilla härmis.. Aja skitsamma^^ ska ut och ta bilder med hon och emilia sen hem och redigera :)
Bjuder på en bild från discot i fredags, va gulliga olivia och anton är i bakgrunden!


1 Maj

Första Maj idag. Har "varit" med Johanna typ hela dan.. var på tävling och de gick vell sådär. Bommade 2 kontroller och hade inte tränat på fett länge (eftersom jag var sjuk). Men efter tävlingen åkte vi till Hjortkvarn och käkade glass. De var fett gott! När vi kom hem till Johanna fixade hon och jag lite på vår nya vlog (WOW, tänker du nu)!
Ja, jag och Johanna har jobbat på en vlog sen i Januari och snart är den klar!
Åt även där, de var fett gott.. Nåt grillat och potatis +lite mer.. Men de var iallafall riktigt gott!


RSS 2.0