Pretty Little Liars


Har börjat kolla om alla Pretty Little Liars avsnitt nu och skaffat en speciell kategori för de.
Började kolla om när Olivia sov hos mig och då såg vi några avsnitt. Sen såg jag om allt med Johanna, sen första avsnittet igen (för tredje gången på en vecka) med Emilia. Och sen i Onsdags kolla jag på typ hela disc2 dvd'n av säsong 1. Såg mitt första PLL avsnitt i sommras då de kom på Tv i sverige, sen kollade jag på de som en vanlig serie.. Men nu när jag började kolla om vart jag besatt!
Här är lite info från wikipedia om serien för dig som inte sett den!
Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller. Serien är skapad av Marlene King och är baserad på den populära bokserien, skriven av Sara Shepard. Serien hade premiär den 8 juni, 2010 på ABC Family i USA och den 26 juni, 2011 på TV3 i Sverige. Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Först tror de att det är Alison själv, men efter att hon hittats död inser tjejerna att någon annan vet alla deras hemligheter, — inklusive långt dolda som de trodde endast Alison visste om.
Handling:
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg!Behöver du en design till din blogg ? :)

Jag säljer fina och välgjorda designer till billigt pris. Titta gärna i bloggen!Kram <3

2012-05-23 @ 19:17:50 - http://mehelpyouwithdesign.blogg.se/
Postat av: Fanny Nordström

sån himla bra serie!

2012-08-17 @ 02:31:08 - http://fnordstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0