Bloggar jag läser

Fick en kommentar av en som undra om jag kunde göra ett inlägg med några bloggar jag läser, och visst kan jag de? Läser inte så många vardags-bloggar eller så men här är iallafall 5 av de bloggar jag besöker varje dag!
En av de bloggarna jag läser varje dag är Peacemiley.blogg.se, som ni fattar är de en blogg om Miley Cyrus! Tycker den är fett bra för den skriver de mesta som mileycyrus.bz skriver och de går fortarare att gå in på Peacemiley, vettefan varför men iallfall är de den bästa Miley bloggen på svenska! Dessutom har dom en finfin design gjord av Nathalie!
Vet inte om man kan kalla detta en blogg? Kanske inte. Mer en tumblr men ja, jag kollar iallafall FuckYeahPrettyLittleLiars.Tumblr.com varje dag. Dom skriver ju inte nyheter och så men brukar hitta bra bilder där och då slipper man redigera själv, you know, lat som jag är!
Hehe, lite ego men läser min egen* blogg också (det är ju dock inte min men skriver där). De är ju andra som bloggar också så då vill jag ju läsa deras posts. Som på namnet hör man att de är en PLL blogg och den är jättebra *ego* och har en finfin design!
Detta är nog den ända bloggen jag läser every day om en "vanlig" människa. Men ja, jag läser Torpenbergs.blogg.se för Nathalie är en jättebra bloggare och hon uppdaterar om de jag gillar, typ filmer, serier! Hennes blogg är helt klart värt att läsa!
 
Detta är min favvo Twilight blogg! Dom uppdaterar ofta och om de man vill veta, inte massa annat utan bara Twilight vilket är bra! Har läst den jättelänge och de ända jag inte gillar är vell designen men dom skriver bra inlägg och de är huvudsaken!
 

De var de bloggar jag läser, läser såklart endel av mina kompisars bloggar och ibland kollar jag in Kissies och Isabel Adrian's blogg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0