Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Anna's fina Tumblr

Hey!
Nu är de så att jag tycker att du, just DU! Ska kolla in min kompis Anna's Tumblr
http://aannaviktoriaa.tumblr.com/
Bara för att hon är bäst och hon gillar PLL!
Och kolla den ooffttaaaa för då blir hon lite extra glad ;)
 

Olivia bloggar - bästa helgen

japp nu sitter vi här i min sommarstuga..  Lisa dampar sönder och jah försöker vara något sådär normal;)
imorgon ska vi ut och ta lite bilder nere vid sjön, fett mysigt.
idag har det ju varit skola -.-
Seriöst man vill ju typ bara spy så man slipper skiten...
men men efter helvetet så drog jag och lisa till örebro och köpte godis 1,2kg ska vi tjocka oss med ikväll.
nu ska vi ha det kul så tjarå puss puss ;*
 
älskar dig lisa!
 
 
 
// världens bästa olivia

Glee

This Song.
Nej men denna låt över är så fett bra! Okej kanske inte "fett" bra men ni fattar vad jag mennar. The New Rachel och Puck's lillebror är så fett söta och deras röster passar så bra ihop. Bästa låten hittils i Glee Season 4. Gillar ju även Hold It Against Me men ja, denna är nog bättre. Lyssnar på den hela tiden och ja, om en vecka är den nog uttjatad men de spelar ingen roll nu? Och glöm inte kolla på Glee every Friday!

Photoshop

Äntligen.
Nu har jag äntligen fixat Photoshop till MacBook'en. Har letat efter massa men alla är bara Trials/ sånna jag inte fattar mig på. De tog cirka 1 timme att fixa men så fett skönt att kunna börja fixa bilder, designer och allt på Mac'en istället för att starta den andra laptopen (Windows) som ska ladda i 700år och sen cepa sönder. Hoppas verkligen det funkar nu, men har varit inne på de och ja, va ska jag säga? Är sjukt glad iallafall!
 

Biljetter till Breaking Dawn Part 2

http://twilightsweden.se/bilder/nybannerstor.jpg
Igår köpte jag och Amanda våra biljetter till premiären av The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 (så kul att skriva hela namnet). Köpte biljetterna på sf.se även om de är 15års gräns och jag är 14 men dom borde sänka tror jag? Annars får man vell gå inte ändå för de är helt klart att gå på premiären av sista delen av Twilight.
Har sett alla Twilight filmerna på bio utom den första (Twilight) som jag såg hemma. Och har varit på premiären av Eclipse. Skulle gått på premiären av Breaking Dawn Part 1, hade biljetter osv men 2 dagar innan premiären lämna vi tillbaka dem för de hade inte sänkt och vi var rädda att vi skulle slösat 220kr i onödan så vi sket it.. Så gick 2 dagar efter premiären. Iallafall längtar jag sjukt mycket, men ändå inte.. De är sista delen av en film som varit en del av mitt liv i ...*tänker*... 4? år. Ja, man länktar ju inte precis till att de är slut..
Iallafall Tagga premiären av Breaking Dawn Part 2 14 November 2012!

Dala-dubbeln 2012

Har haft en av årets roligaste helger tsm med alla mina fina *orienterings-vänner*.
Saknar de redan. Har iallafall, som rubriken+bilden säger varit på Dala-dubbeln i Falun. Kommer inte kunna berätta allt kul man vart med om men de värsta var när jag ramla i en sjö typ en halv meter med kläder. Mina skor vart fett blöta och de vart jättekallt ochnär jag Eric och Johanna gick till McDoanlds vid typ 10 på kvällen o köpte Latte och McFlurry. Massa annat kul som att dampa, sova, dansa i rundeller *stavas de så?*, skaffat nya underbara minnen med allt folk *Jag, Johanna, Hannes, Jojo, Arvid, Eric, Adam 1, Adam 2 (faaail), Josef, Anna *glömde jag nån*?
Har iallafall hunnit med massa.
Vi har ju dessutom sprungit, eftersom dala-dubbeln är patrull tävling så sprang jag med Johanna. Igår (lördag) gick de retså bra, men de var tråkig bana så ja..
Idag sprang vi ultralång. 6,5km och man springer ju mer så sprang kanske runt 8? Vi bomma inget men huvudsaken var att vi hade fett kul, och de hade vi!
På vägen hem stanna vid som vanligt på Max i Borlänge och käka. Åt Frisco och de vanliga.
Hoppas iaf att ni har haft en lika awesome helg som jag!


The Vampire Diaries. Inatt. Imorron?

"Elena is about to complete her transition into being a vampire, there’s a new side to her — one that only Damon can truly understand."
Omg! Tagga.
Inatt vid typ 2-3 tiden är premiären av The Vampire Diaries Season 4. Och gissa om jag är taggad? Hehe,, nä men skulle sitta vaken om de inte var skola,, men nu är de så att jag är fett tröt så får titta imorron kväll (ska träffa Johanna, och hon gillar inte de). Så alla Diary-readers och Vampires get ready for a new season!
Nej, men typ?
 
Om ni kollar videon, så ska ni veta att de är stooora Spoliers.
 

Cupcakes x2

Ser denna Kupkaka god ut?
Struntar i om den ser god ut, för de var den. Vet att papret inte är de finaste, men hade inget annat så man får ta de man har. De är ju innehållet som räknas? Iallfall baka jag och Johanna dessa i söndags och de vart sjukt goda "Receptet nedan". Dom är slut nu iallafall och igår baka jag även Macarons som vart mindre lyckade.. Men de ska jag nog inte berätta om Lol. Här är iallafall Receptet:
Gjorde dessa muffins/botten klicka här
Gjorde denna smörkräm klicka här
Jag gjorde alltså inte samma smörkram som de ska vara till de muffinsen jag gjorde pga att de smakar bara smör, och man blir illamående av de. Så gjorde några med Philadelphiaost i istället, de smakar inte ost för de om du trodde de. Iallafall, de är värt att testa så gör de på en gång!
Mer bilder, den i mitten är riktigt dålig. Jag vet.
 

Ima Co-web

Ser ni denna snygga blogg?
Haha, nej men idag skrev jag mina första inlägg på en PLL-blogg jag blev co-web på för typ 1 och en halv vecka sen. Som ni ser på bilden är den på engelska men ja, de går bra så länge ingen klagar? Tycker det är kul att få blogga där för bloggen är känd och har en superfin design, dör för den. Älskar Gif'saken i headern.
Men jag tycker att ni alla ska kolla in prettylittleliarsfan.com!
 

Pretty Little Liars A-Gifs


PLL Engelska

Min finfina Pretty Little Liars redovisnings text.
Hah, nä men idag i skolan på Engelskan hade vi såhär redovisning, tå o prata inför klassen sak osv osv.. Och man skulle skriva om en tv-serie eller film så jag valde såklart Pretty Little Liars. Valde mellan de, Glee och The Vampire Diaries men de vart PLL. Sa inte allt som står och ändrade lite ord osv.. Vart iallafall fett nöjd och visade ett klipp från säsong ett finns nedan och sen när man fick gå in i ett annat rum med bara läraren och veta vad man fick för betyg och sånt. Och gissa vad? Fick A. Kände mig lite stolt! Eller a, gör de fortfarande men ska inte skryta mer om de. lol. Iallafall, vet att det står att massa är fel-stavat men mitt Word är inställt på svenska så de blir fel när man skriver på engelska. 
 

I Just Craced My iPhone

Jahaoo! Sitter och skriver på en helt spräckt iphone. Tappa den idag i skolan ner för alla trappor typ 3 med takt ner. Med skärmen nedått. Damp. Den funkar ju men det är fett irriterande pga att man inte ser ett skit av skärmen när man skriver för de är som medt spräckt där. Men efter skolan har jag iaf pluggat maaaassaaa och tränat!


RSS 2.0