Justin Bieber - Believe Tour

Tjaa! Igår va typ en av de roligaste dagarna ever! Men ah, ska börja från början..
Före konserten: Vid typ halv 12 drog jag, Amanda och Emilia hem till dem och sen hem till mig. Vid typ kvart över 12 åkte vi mot Stockholm. Höhö, de va så tråkigt att åka bil.. Kunde inte använda mobilen för var tvungen att spara de lilla batteri jag hade. Vid 3 kanske? Så va vi framme vid Globen. Och där va vi typ i några timmar. Vi käka på mcdonalds, kolla i lite affärer käka Ben&Jerry's, ladda mobilen osv.. Köpte även en tröjja på Believe Merch för 300:-. Kände att de vart värt de eftersom ville ha nåt från konserten och de va typ de billigaste jag ens kunde tänka mig att ha på mig (vissa saker va euh)! Men sen vid typ kvart i 6 ställde vi oss i kön till entré 6. Och efter vi stått där i 5 min kom Maja och hennes kompis (Malou tror jag hon hete) och de vart typ sjuukt awkward men coolt att träffa nån man känt i 2,5 år for the first time!
Inne i Globen: Vi typ drog till våra platser och sen var vi typ där osv.. Efter typ ett tag kom Hannah (och hennes kompis) och jag typ prata med henne lite! Sen vid typ kvart över 7 börja förbandet "The Fooo". Och ah, dom va sjukt random men så sjukt snygga *-* Sen fick vi vänta i 1,5 timmar på Justin och på den tiden han jag såklart typ dricka upp min dricka så jag och Emilia skulle gå och köpa en ny. Och när vi står i kön så låter de typ som om en bomb exploderade och alla bara skrek och vi typ sprang in i arenan och då börja nedräkningen.
Gash! 10 min senare började allt och allt var så sjuukt bra fixat! De var helt klart värt att vänta på och hade så grymt kul! Inte för att jag är en belieber men Justin är så sjuuukt snygg! Kan ju inte säga om jag gillar hans personlighet, eftersom jag känner han ju inte,, Men han var sjukt bra live och ah dog lite smått ibland.
Allt var bra förutom att tiden gick så sjukt fort, trodde jag skulle dö när han bah "I only have one song left" och han inte spelat Baby eller Boyfriend, men dom kom ju sen.. Efter konserten åkte vi hem, kom hem 2-3 har ingen anning.. Men var jättetrött hela dagen idag!

Men ah, konserten var något av de roligaste jag gjort! Ångrar lite att jag inte köpte biljetter till 1D men aja, that's life. Fick se Justin ist, hade bra platser och allt var så sjukt kul! Är fortfarande ingen Belieber men gillar han lite mer än innan, har ju faktiskt typ "hatat"/inte gillat han förr.. Men de är nog helt borta nu! #Justinärsnygg

Tog såklart massa bilder och filma massa, men de mesta korten vart dåliga för min kamera fuck'a upp sig och ah, iPhone kameran suger! Men här är några iaf, klicka för större..
 
 
 
Några bilder är från JBieber

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0