Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

My thoughts

Hej. Hade inget att göra när jag kom hem från skolan så typ fixade en ny layout till min tumblr.. Eller jag fixade den inte, fattar mig inte på Tumblrs-kodmall så fixade en från MaxDavis. Ändrade lite saker på den och vart vell nöjd.. Bryr mig inte så mycket om hur min tumblr ser ut. Har suttit och nördat tumblr /we<3it i typ en timme nu men måste snart plugga historia, fan va tråkigt. Skönt med fredag imorgon, tagga!

Följ mig på tumblr dailylizza

Glee 1x02 - True shit


tlg.

Last nights episode was awesome!

Skajpar med bästa vän

Hey! Sitter här nu helt noormalt (eller inte) och snackar med Olivia. Har typ nördat Tumblr & We<3it ett tag nu men ska ta och fixa en bloggdesign till Olivia nu när vi ändå snackar.. Sen måste jag fortsätta med Miley-designen jag började med igår. Är en så länge nöjd med den men lägger vell ut den när den är klar! Har vart med Olivia typ hela dan.. Och efter skolan gjorde vi klart so'n. Fan va jag hatar So, så sjuukt tråkigt. Och så har man en lektion påsig också. Lärare fattar verkligen ingenting.. :/

My wishes #1

 1. Känna pengar utan att behöva göra nåt.
 2. Bli/vara smart utan att behöva plugga.
 3. Kunna äta fett mycket cheeseburgare utan att bli fet.

Just Dance Maraton

Hej kompisar, vänner eller vad du nu är... som vanligt är jag sjukt dålig på att komma på hur jag ska börja inlägget så kör bara på. Igår vid typ sju kom Olivia te mig och vi käkade och sen vid typ åtta kanske? Då börja vi vårt Just Dance Maraton. Vi körde alla låtar på de tre Just Dance spel vi har, Just Dance Best Off, Just Dance 3 och Just Dance 4. Och vi trodde det skulle ta typ 5 timmar kanske? Men nej, det tog ungefär 9. Så vi var klara vid 4 på morgonen (säger man så).. Snacka om att vi var trötta.. Men vi klarade det! Vi hade ju 3 liter cola och massa godis.. Men även om det var jobbigt så ska vi helt klart göra om det (enligt mig iallafall).

Idag vaknade vi vid 12 ungefär.. Och vi har kollat på The Lying Game hela dagen.. Jag tröttnar seriöst aldrig på att se om de. Har sett säsong 1 tre gånger sen 27 December. Hoppas verkligen att det blir mer än 10 avsnitt på säsong 2.. De är ju typ inte klart om de kommer fortsätta gå.. Men hoppas såklart det iallafall! Olivia drog hem för typ 1 timme sen nu och nu har jag pluggat Biologi och massa annat. Ska börja på en miley-design av nån randam andledning. Så hare bra! Hejdå ;)

dailylizza.tumblr.com

 
10d73562346a899983d4f8b0c1a1-460x380_large

30 dagar kvar

Idag är det 30 dagar tills jag lämnar Sverige förgott. Haha nejdå, men skulle gjärna göra de. Iallafall för att flytta till my favorite country. Men om 30 dagar åker planet från Arlanda Terminal 5 (SCORE FÖR DEN) och ca, 12 timmar senare är jag i Florida. Har vart i Florida 2 gånger förut men man kan aldrig åka dit för mycket.
Har mycket saker som ska shoppas, så nu ska jag spara varendra krona jag får för att kunna handla där. Taggar Key West så sjukt mycket nu asso,. Och inte långt kvar :)))

Ny twitter header

Hey! Hade inget att göra så kollade Twitter och kom på att jag har inte gjort en ny Header på typ... vet inte men så länge sen det kom att man kunde ha headers. Så jag fixade en ny. Den är dok inte så avancerad men c'mon det är ju bara te Twitter, hur många kollar min twitter.. Har typ tappat massa followers men a, är du en gullig människa så kan du ju va lite extra gullig och följa mig.
@Onlyylisa (aka LisaPottorff).

Fandom Challenge

Hola! Sitter och pratar med Olivia på skype och har typ inge liv så gör en fandom challenge. Kul fredag kväll you know.,. Eller kanske inte ;)

Fandom Challenge:

Choose 4 fandoms in random order

 1. The Lying Game
 2. Pretty Little Liars
 3. Glee
 4. Switched At Birth

The first character you fell in love with

 1. Ethan
 2. Ezra
 3. Finn
 4. Toby

The character you never expected to love

 1. Mads
 2. Toby
 3. Joe
 4. Emmett

Three favorite characters

 1. Emma, Ethan & Jordan
 2. Hanna, Ezra & Toby
 3. Brittany, Puck & Sam
 4. Emmett, Toby & Tyler

The character you love that everyone else hates

 1. Alec
 2. Alison
 3. Joe (vettefan om folk inte gillar han men kom inte på nå bättre)
 4. Angelo

The character you don’t like that everyone else does

 1. Char
 2. Emily
 3. Rachel
 4. Daphne

Your OTP

 1. Emma & Ethan
 2. Ezra & Aria
 3. -
 4. Bay & Tyler

Man kan nog seriöst inte ha en roligare fredag kväll.,. Kom hem från Anna vid kvart över åtta, vid kvart i 9 kom Olivia och vi gick ut och va ute till typ halv 10. Sen nu kom jag in och har snackat med Olivia i en och en halv timme. Ska snart ta och kolla lite Switched At Birth.. Men hare bra sålänge ;)

Sutton Mercer♥


 

Marina Diamandis


One Week Left


Pll 3x15: Mona Mania!

Like every wednesday: Så är det inte bara The Lying Game. Det är såklart också mitt andra favorit-program Pretty Little Liars. Det här avsnittet var mycket bättre än det förra, vilket jag tyckte var retså tråkigt eftersom jag typ visste/kunde förstå allt som kunde hända.
Maybe some Spoliers:
Efter dethär avsnittet ändra jag min uppfattning om Meredith jättemycket. För första gången tyckte jag hon var snäll.. Men det behöver ju inte vara "real". Hon har ju alltid verkat vara så fake man kan vara så, men alla kan ju förändras. Nästa vecka kommer ju episode 16 och omg, that promo. Enligt promo'n kommer Spencer få reda på att Toby är med i "a-team" men enligt en fb-sida får Emily reda på de och hon berättar för Spencer i episode 18. Och det skulle inte förvåna mig om det inte händer nästa vecka eftersom dom brukar ta med saker som händer senare i promon för ett tidigare avsnitt. Men kan inte vänta, dessutom är det avsnittet med "dom vita dockorna" som jag tycker är fett scary. Var hittar man sånna? Gash, dom är såklart alltid på fel ställe vid fel tidpunkt.
 

The Lying Game 2x02


Vet inte riktigt hur jag ska börja dethär inlägget, men OMG. The Lying Game 2x02 är helt klart bästa avsnittet på serien since forever. Ne, men typ kanske andra.. Älskar avsnittet i säsong 1 när Sutton kommer till Las Vegas. Men shit, så mycket jag inte skulle vilja hända, fast ändå är det bra.. Sen när man såg Promo'n för nästa avsnitt kan man ju inte bli nåt mer än suuuper excited. Lite fan-girly här men så får det vara.

 Detta kanske innehåller Spoliers:
Jag gillar inte att Emma kysste Thayer. Men vart fett sur när Ethan åkte till Sutton efter Jordan's fest. Men tycker att Emma har så rätt om Ethan,. Han får ju skylla sig själv att Emma väljer Thayer före han. Även fast jag skulle helt klart ge Ethan en andra chans för han är såå mycket snyggare, men så kan man vell inte tänka ://
Tyckte Mads & Jordan skulle passa sjukt bra tillsammans, tills de kom fram att dom skulle vart halvsyskon. Så det kanske blir Jordan och Laurel istället? Man vet ju aldrig. Sen Alec, vad är hans problem? Förut var jag 110% säker på att det var han som mördade Derek. Men nu vet man inte vad man ska tro. Så just nu tror jag det var Rebecca men det känns för uppenbart. Kanske var de Sutton? Ne, det skulle förstöra allt.
 
Sen nu när jag såg Promo'n för nästa avsnitt. Gash. Kan inte vänta. Nåt hände mellan Sutton & Ethan i "the cabin" och enligt Promo'n så kommer det vara Suttons dreamnight och Ethan's natt han vill glömma.
Aja, kan typ inte vänta, men man måste ju. ://
 

Thingy's I like #1

 1. ABCFamily
 2. Puffa random folk på facebook
 3. Youtubers
 4. Tumblr & We<3It
 5. Random sms-konversationer med mina vänner
 1. Folk som börjar smsa och sen helt plötsligt slutar utan att säga "hejdå"
 2. g.e...
 3. När min mamma smsar mig
 4. Skolmaten
 5. Amanda Nilsson när hon inte hjälper mig att komma på mer saker till denhär sär-listan
 Alexandra Chando design

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag göra en Alexandra Chando design, och nu är den klar! Det tog några timmar men nu är den helt klar! De dåliga är att jag har inte en blogg om henne, och jag har inte tid med en heller.. Synd eftersom jag gärna skulle vilja ha de. Vart riktigt nöjd iallafall, den var väldigt enkel vid inläggen och menyn, vilket är något jag gillar när det är. Nu ska jag hitta nån ny att göra en design till..
Kul liv man har när man är sjuk :/

Switched at birth

Hola! Har vart hemma från skolan idag för vaknade med sjukt ont i öronen och halsen. Inte så kul.. Har typ sovit hela dagen och kollat några avsnitt på Glee säsong 3, lite kul att kolla om för de var länge sen man såg de. Nu på kvällen har jag kollat om säsong 1 av switched at birth. Kollar på avsnitt 5 nu. Så, för att säga de, that hottie from the lying game is there.. Ja, men Ethan (blair redford) är med i några avsnitt, tråkigt att han skulle va med i armen, ville ha med han mer.. Hoppas han kommer tillbaka i säsong 2, men tror inte de händer :/ men ska fortsätta kolla nuu, pusshej:*


Happy Birthday Nina

That girl from The Vampire Diaries.. Anyway. Happy Birthday. Lovioo,
Bajvz2zcuaeqpi3_large
För söt ;)

Pretty Little Liars S03E14

Promo
▲I LIKE THIS SHIT CALLED PRETTY LITTLE LIARS▲

Omg. Finally! Min #1 favoritserie är tillbaka :D Har väntat så sjukt länge känns det som och nu börjar säsong 3B. Var vaken typ hela förra natten (sov hos Olivia) och när klockan var 2 så jag bah: NEEEJJ, nu kollar alla i usa på pll och sen typ satt jag och tjata om de.. Och sen när klockan var 3 så sa jag samma sak om tlg. Samma sak som med The Lying Game gick avsnittet superfort och är fett taggad för nästa avsnitt, om en vecka. Men har andra serier som börjar nu så det blir en bra början på 2013., Eftersom jag typ nöördar serier.


S03E14, De nya avsnittet var fett bra, men trodde de skulle hända mer (även om det hände mycket). Gillar att Mona är tillbaka på skolan, det kommer göra allt mycket roligare tror jag. Men de jag vill ska hända är att Spencer från reda på att Toby är med i "the A-team". Men nu är det 10 avsnitt kvar på Säsong 3B. Sen blir det vell uppehåll igen och man får vänta.. Gillar mer när serier går på loven för då kan man vara vaken och kolla på watchseries (går inte nu för det är "nere")  och se det samtidigt som "alla" andra.

 
 

The Lying Game S02E01

Promo
Gaaash! Äntligen har säsong 2 av The Lying Game börjat, har väntat så länge,. Eller kanske inte, typ två veckor.. Så det kanske jag inte har. Men inatt (klockan tre) kom första avsnittet ut. Var vaken då men sov hos Olivia och hon har inte sett allt och det går inte heller att se live när man bor i landet utan bra tv-program. Så direkt när jag vaknade i morse så satte jag på nedladdningen och när jag kom hem från skolan så kollade jag och Amanda först på Pretty Little Liars och sen The Lying Game.

S02E01, var sjukt bra och det var slut innan man trodde halva avsnittet hade gott. Sitter iallafall nu och är fett sur på Sutton, gillar inte henne.. Och tror inte nån gör de nu. Gillar inte att Emma är med Thayer, hon ska vara med Ethan.. Men är typ 99% säker på att i tex slutet av säsongen kommer de vara Emma och Ethan igen.. Och man kan iallafall hoppas!

Dumb Ways To Die

Viral Video: Min och Olivias video så alla bara vet ;) Hehe. Nä, fast jo. Men har kollat på den här typ 5 gånger sen vi hitta den (för typ en kvart sen). Vi kan typ redan danserna och a, den är fan bättre än Gangnam Style.
 

Baconost's thoughts

 
Tja! Jag har en snygg och en awesome kompis som heter Olivia. Och den lila flickan har skaffat en tumblr. Och jag tycker att ju ska kolla den såklart! Hon har lika snyggt tema som jag, (jag hjälpte henne, like a boss). Men kolla den, följ den, retweeta och gilla alla hennes posts. För hon har inte sagt att jag ska göra dehär inlägget, så känner mig extra snäll nu ;)
baconost.tumblr.ocm

The Lying Game Season 2

Imorgon börjar inte bara Pretty Little Liars. The Lying Game kommer även ut. Har inte längtat lika länge på det men alltid nåt ;) Kommer ändå se avsnittet på Onsdag med Amanda! Taggar verkligen till 1000. Emma & Ethan. Gash, dör. Vill typ skriva allt som jag typ tror kommer hända osv.. Men det känns som om jag ger ut aldeles för mycket spoliers för att dehär inte är en The Lying Game-fansite. Men om man säger såhär, skulle vara glad om Sutton åkte tillbaka till Los Angeles och så kan Emma stanna kvar i Pheonix och "vara" Sutton forever. Sen kan Emma & Ethan typ dra te hans pappa och bo där. Fast a, man vill ju inte lämna Mads ensam..
↑↑↑↑↑TRUE PICTURES↑↑↑↑↑
 

1 more day

Hej! Imorron börjar Pretty Little Liars Season 3B. Snacka om att jag och Amanda är taggade. Direkt efter skolan på onsdag (slutar typ tre) så drar vi hem till nån, sätter på datorn och laddar ner episode 14. GASH. Har väntat sen Oktober på dehär så snacka om att man är taggad. De kommer ut 2 imorgon natt så de blir lite svårt att se då eftersom vi har skola. Och orkar inte se de på morgonen, lat som vanligt.
Älskar den bilden med Hanna & Mona. Så sjuukt sant ;)
 
 

BIO 2013

Här sitter jag med min biokalender för 2013. This is the movies I MUST SEE. Ju starkare färg, destå viktigare är det. Har sjukt mycket att se nu på våren men i sommar och höst så vet jag inte.
Datumen på bilden är de svenska premiärerna. En sak som är sjukt dåligt, Warm Bodies har premiär i Februari i Usa och här i Sverige måste vi vänta till April. Kommer nog redan ha sett den då.. Juste, ska ju till Florida.. Kanske kan se den där? xd Men en must see är Beautiful Creatures. Har sett trailern sjukt många gånger för den verkar så sjukt bra.
 

Stockholmshopping

Hej! Skrev ett inlägg igår om att jag var i Stockholm men de kom tydligen inte upp på bloggen så sket i att skriva om det, lat som jag är. Men igår var jag i Stockholm med mamma. Shoppade lite lagom mycket. Åkte med för skulle köpa en ny Hollister-Hoodie men såklart så var alla slut så fick leta på lite annat där. Hittade en skjorta, en t-shirt och ett par shorts. Är supernöjd med shortsen eftersom jag aldrig hittar några som sitter tight. Storlek 00 blev det. Köpte nya jeans, för det behöver man ju alltid. Vart ett par nya Crocker från JC.
Köpte även The Lying Game bok 1 för måste läsa skiten nu när man sett första säsongen av serien och sen köpte jag även en random röd bok som såg fett cool ut, sen kom jag på att den inte va de-.- Nä men vet inte varför jag köpte den. Nya trosor vart det också från Björn Borg. Köpte dem för gillade färgen och why not?
 
Köpte inget mer än det på bilden (förutom en 1D tidning till Anna) för åker ju till Florida i Februari och ska shoppa massa då.. Totalt vart de 2110kr.. Nöjd nöjd ;)
 

TV Calender-January


Mina julklappar 2012

1. Puma Animagical spraydeo I 2. Axe parfym I 3. Avril Lavigne Forbitten Rose sparydeo I 4. Taylor Swift Wonderstruck bodylotion, fregnance & parfym I 5. Axe spraydeo I 6. LOL blu-ray film I 7. Just Dance 4 Special Edition I 8. Pretty Little Liars: Intriger I 9. The Sims 3 Årstider I 10. Pretty Little Liars: Frestelser.
 
+Saker som inte var med på bild
-Cheap Monday jeans
-två Arizona drickor
-Två stickade tröjor
-tre Linnen från BikBok & Wear it
-Tjocktröja från Gina Tricot
-Tröja från BikBok
-T-shirt från Gina Tricot
-150:- presentkort på SF
-Thomas Sabo berlok (snöflinga)
-Mascara från Isadora
-Två pieces trosor
-1000:-
-Massaaa godis
 

Fick retså mycket saker och är helt nöjd. Önskade mig inget dyrt och hade inget jag verkligen ville ha. Har det mesta jag vill ha.. Vet inte vad det bästa var men ska lämna tillbaka Jeansen och köpa ett par andra. Hade köpt många av mina julkappar själv för mammas pengar. Hehe men hon visste inte vad jag ville och om hon köper blir det bara fel.
Ska ju dessutom till Florida i Februari så vill shoppa då.
 
 

The lying game

Heyy! Har inte gjort nån vlog för träffade Amanda istället. Hon skulle ju egentligen till Skåne men så vart det inte så hon kom till mig istället. Så idag har vi kollat 6 timmar The Lying Game. Det är så sjukt bra och nu när Pretty Little Liars har paus är det bra att ha något annat att kolla på. Men för er som aldrig sett de, de är helt klart värt att se 45 minuter (det första avsnittet). Men nu ska jag sluta skriva för vi kollar episode 17 nu och vill kolla så hare bra hejdå!


My year-2012

Kommer typ inte ihåg så mycket från Januari. Var i sälen 20-22 med Konfan och det var typ det roligaste.
Fanns inte så mycket att skriva där.. Januari var inte så kul helt enkelt.
Hmm,.. Vad gjorde jag i Februari? Juste, då vare sportlov.. Åkte mycket skidor och var i Sälen då också fast då med Ebba. Var även i Romme 2 gånger, en gång med skolan och en gång med Emilia. Riktigt kul ;D
Wopp Wopp. Mars var en av dom tråkigaste månaderna på året. Även om jag fyllde år. Men var sjuk i 2 veckor, hade influensa nånting vettefan.. Fatta inte så mycket av vad dom på sjukhuset sa.. Men spenderade typ 3-4 dagar på sjukhus och åt medicin först för att influensan skulle gå över och att jag inte åt något. Tappade jättemycket vikt så det var inte så kul (åt inget på en vecka). Men det var ju bra att jag fyllde år, fick min usa onepiece. Juste, jag vart sjuk på ett orienteringsläger som va då, det var nog de värsta lägret ever..
Hände massa saker-.- Men det var vell lite kul iallafall!
April var vell en vanlig månad.. Började använda tumblr då för er som tycker det är intressant.
Det var ju även valborg och den tillbringades med Olivia, Felicia, Johanna, Pontus, Alex och Erik (tror jag)..
Vet inte så mycket mer.. hehe
Gassh, vad gjorde jag i Maj? Levde livet like a geek kanske.. Hehe, men var på Liseberg med Johanna, och det bästa av allt. Jag fick min älskade Macbook Pro. Fattar inte hur jag levde utan den? Men a, det var nog det bästa med hela maj xd Sen vare ju järnvägen cup.. Inte för jag spelar handboll men var ju såklart och kollade ;)
JUNI, månaden då sommarlovet började. Sommaren 2012 var helt klart en av de bästa sommrarna i mitt liv. Det var så sjukt awesome. Det var ju skolavslutning och jag slutade sjuan den 14e och sen började ju Konfa-saken.. Och i slutet åkte jag ju med konfan till Gotland. Det kommer verkligen vara ett minne för livet för det var sjukt kul. Firade även midsommar med Amanda och alla dom jag firade nyår med.. Det var också fett kul!
Var även på ett av de roligaste orienteringslägren ever och fick några nya vänner..
Juli började med att jag var på Gotland med konfan, sen konfirmerade jag mig. Bokade biljetter till Justin Bieber och massa annat roligt. Hade även den roligaste veckan på sommarlovet. O-ringen, Halland 2012. Fan va kul det var. Gash, kommer aldrig glömma det.
I augusti gjorde jag inget speciellt. Skolan började och allt var bra. Inget speciellt direkt..
I september gjorde jag inte heller något speciellt. Helt vanlig månad. Var på finnkampen i Göteborg med Ebba. Både Augusti och September var tråkiga månader men det var ändå kul. Inget speciellt hände men det var ändå kul-bättre förklaring.
En av de bästa månaderna på året. Här skulle jag egentligen kunna skriva hur mycket som helst, men det skulle inte bli bra. Oktober började med att jag spräkte min iPhone (första gången) och försat helgen var jag på 25manna. Andra helgen var jag på Dala-dubbeln. Det är också nåt av det roligaste man kan göra. Träffade människor man saknat/låssas att man saknat iallafall ;) Sen helgen efter det så sov jag och Olivia i hennes sommarstuga och hade en superbra helg. Sen veckan innan lovet förändardes det mesta och allt var superbra. Lov-veckan var underbar! Fett skönt med lov och gjorde massa roliga saker.. Skulle egentligen åkt till Tyskland men ville inte så jag stannade hemma. Det som var det aldra bästa med Oktober kommer jag inte skriva här men dom som känner mig vet.. Ni får nog lista ut de själva ;)
November började bra, det var fortfarande lov och den första helgen var det Tisagalan. November var sjuukt bra ända fram till 23 November (dom som känner mig vet varför) och iallafall den dagen var jag på bio med Amanda och vi såg Breaking Dawn part 2. Men det var en sak som förändades då, och jag hatar stora förändringar.
Sista månaden började skit. Mådde sjukt dåligt och allt var bah jobbig. Men saker förändardes och det var ändå på tiden att de gjorde de. Nu i december har jag gjort massa roliga saker. Var inte ett dugg taggad för Julen, var mer taggad för nyår och själv tycker jag nyår är mycke roligare än Jul. Mellandagsrean var awesome och fick med mig massa roliga saker hem.

Även om det inte verkar så, så har 2012 varit sjukt bra. Hoppas verkligen att 2013 blir lika bra, men man ska aldrig ha förstora förhoppningar för då blir man oftast bara besviken (har hänt mig sjuuukt många gånger). Har massa saker inplanerade, bland annat Justin Bieber konsert, Florida-resa, kanske New York-resa och kanske Paris-resa. Ska även göra massa saker jag aldrig gjort förut och jag ska vara 100% jag.
Skita i vad alla andra tycker o bah köra påå xd
Okej kanske inte, men a. Har haft en sjukt bra nyår och imorron (aka idag) ska jag kanske göra en ny vlog om jag har tid och orkar. Får se hur länge jag sover för ska vara vaken till 6 (2 timmar kvar) för min kompis Idah är i New York på Times Square och hon ska ringa då och vi ska ha skype när klockan slår 12 där and the ball drops. Ha det bra! Pusshej :*
 

RSS 2.0