My year-2012

Kommer typ inte ihåg så mycket från Januari. Var i sälen 20-22 med Konfan och det var typ det roligaste.
Fanns inte så mycket att skriva där.. Januari var inte så kul helt enkelt.
Hmm,.. Vad gjorde jag i Februari? Juste, då vare sportlov.. Åkte mycket skidor och var i Sälen då också fast då med Ebba. Var även i Romme 2 gånger, en gång med skolan och en gång med Emilia. Riktigt kul ;D
Wopp Wopp. Mars var en av dom tråkigaste månaderna på året. Även om jag fyllde år. Men var sjuk i 2 veckor, hade influensa nånting vettefan.. Fatta inte så mycket av vad dom på sjukhuset sa.. Men spenderade typ 3-4 dagar på sjukhus och åt medicin först för att influensan skulle gå över och att jag inte åt något. Tappade jättemycket vikt så det var inte så kul (åt inget på en vecka). Men det var ju bra att jag fyllde år, fick min usa onepiece. Juste, jag vart sjuk på ett orienteringsläger som va då, det var nog de värsta lägret ever..
Hände massa saker-.- Men det var vell lite kul iallafall!
April var vell en vanlig månad.. Började använda tumblr då för er som tycker det är intressant.
Det var ju även valborg och den tillbringades med Olivia, Felicia, Johanna, Pontus, Alex och Erik (tror jag)..
Vet inte så mycket mer.. hehe
Gassh, vad gjorde jag i Maj? Levde livet like a geek kanske.. Hehe, men var på Liseberg med Johanna, och det bästa av allt. Jag fick min älskade Macbook Pro. Fattar inte hur jag levde utan den? Men a, det var nog det bästa med hela maj xd Sen vare ju järnvägen cup.. Inte för jag spelar handboll men var ju såklart och kollade ;)
JUNI, månaden då sommarlovet började. Sommaren 2012 var helt klart en av de bästa sommrarna i mitt liv. Det var så sjukt awesome. Det var ju skolavslutning och jag slutade sjuan den 14e och sen började ju Konfa-saken.. Och i slutet åkte jag ju med konfan till Gotland. Det kommer verkligen vara ett minne för livet för det var sjukt kul. Firade även midsommar med Amanda och alla dom jag firade nyår med.. Det var också fett kul!
Var även på ett av de roligaste orienteringslägren ever och fick några nya vänner..
Juli började med att jag var på Gotland med konfan, sen konfirmerade jag mig. Bokade biljetter till Justin Bieber och massa annat roligt. Hade även den roligaste veckan på sommarlovet. O-ringen, Halland 2012. Fan va kul det var. Gash, kommer aldrig glömma det.
I augusti gjorde jag inget speciellt. Skolan började och allt var bra. Inget speciellt direkt..
I september gjorde jag inte heller något speciellt. Helt vanlig månad. Var på finnkampen i Göteborg med Ebba. Både Augusti och September var tråkiga månader men det var ändå kul. Inget speciellt hände men det var ändå kul-bättre förklaring.
En av de bästa månaderna på året. Här skulle jag egentligen kunna skriva hur mycket som helst, men det skulle inte bli bra. Oktober började med att jag spräkte min iPhone (första gången) och försat helgen var jag på 25manna. Andra helgen var jag på Dala-dubbeln. Det är också nåt av det roligaste man kan göra. Träffade människor man saknat/låssas att man saknat iallafall ;) Sen helgen efter det så sov jag och Olivia i hennes sommarstuga och hade en superbra helg. Sen veckan innan lovet förändardes det mesta och allt var superbra. Lov-veckan var underbar! Fett skönt med lov och gjorde massa roliga saker.. Skulle egentligen åkt till Tyskland men ville inte så jag stannade hemma. Det som var det aldra bästa med Oktober kommer jag inte skriva här men dom som känner mig vet.. Ni får nog lista ut de själva ;)
November började bra, det var fortfarande lov och den första helgen var det Tisagalan. November var sjuukt bra ända fram till 23 November (dom som känner mig vet varför) och iallafall den dagen var jag på bio med Amanda och vi såg Breaking Dawn part 2. Men det var en sak som förändades då, och jag hatar stora förändringar.
Sista månaden började skit. Mådde sjukt dåligt och allt var bah jobbig. Men saker förändardes och det var ändå på tiden att de gjorde de. Nu i december har jag gjort massa roliga saker. Var inte ett dugg taggad för Julen, var mer taggad för nyår och själv tycker jag nyår är mycke roligare än Jul. Mellandagsrean var awesome och fick med mig massa roliga saker hem.

Även om det inte verkar så, så har 2012 varit sjukt bra. Hoppas verkligen att 2013 blir lika bra, men man ska aldrig ha förstora förhoppningar för då blir man oftast bara besviken (har hänt mig sjuuukt många gånger). Har massa saker inplanerade, bland annat Justin Bieber konsert, Florida-resa, kanske New York-resa och kanske Paris-resa. Ska även göra massa saker jag aldrig gjort förut och jag ska vara 100% jag.
Skita i vad alla andra tycker o bah köra påå xd
Okej kanske inte, men a. Har haft en sjukt bra nyår och imorron (aka idag) ska jag kanske göra en ny vlog om jag har tid och orkar. Får se hur länge jag sover för ska vara vaken till 6 (2 timmar kvar) för min kompis Idah är i New York på Times Square och hon ska ringa då och vi ska ha skype när klockan slår 12 där and the ball drops. Ha det bra! Pusshej :*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0