Stockholmshopping

Hej! Skrev ett inlägg igår om att jag var i Stockholm men de kom tydligen inte upp på bloggen så sket i att skriva om det, lat som jag är. Men igår var jag i Stockholm med mamma. Shoppade lite lagom mycket. Åkte med för skulle köpa en ny Hollister-Hoodie men såklart så var alla slut så fick leta på lite annat där. Hittade en skjorta, en t-shirt och ett par shorts. Är supernöjd med shortsen eftersom jag aldrig hittar några som sitter tight. Storlek 00 blev det. Köpte nya jeans, för det behöver man ju alltid. Vart ett par nya Crocker från JC.
Köpte även The Lying Game bok 1 för måste läsa skiten nu när man sett första säsongen av serien och sen köpte jag även en random röd bok som såg fett cool ut, sen kom jag på att den inte va de-.- Nä men vet inte varför jag köpte den. Nya trosor vart det också från Björn Borg. Köpte dem för gillade färgen och why not?
 
Köpte inget mer än det på bilden (förutom en 1D tidning till Anna) för åker ju till Florida i Februari och ska shoppa massa då.. Totalt vart de 2110kr.. Nöjd nöjd ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0