The Lying Game 2x02


Vet inte riktigt hur jag ska börja dethär inlägget, men OMG. The Lying Game 2x02 är helt klart bästa avsnittet på serien since forever. Ne, men typ kanske andra.. Älskar avsnittet i säsong 1 när Sutton kommer till Las Vegas. Men shit, så mycket jag inte skulle vilja hända, fast ändå är det bra.. Sen när man såg Promo'n för nästa avsnitt kan man ju inte bli nåt mer än suuuper excited. Lite fan-girly här men så får det vara.

 Detta kanske innehåller Spoliers:
Jag gillar inte att Emma kysste Thayer. Men vart fett sur när Ethan åkte till Sutton efter Jordan's fest. Men tycker att Emma har så rätt om Ethan,. Han får ju skylla sig själv att Emma väljer Thayer före han. Även fast jag skulle helt klart ge Ethan en andra chans för han är såå mycket snyggare, men så kan man vell inte tänka ://
Tyckte Mads & Jordan skulle passa sjukt bra tillsammans, tills de kom fram att dom skulle vart halvsyskon. Så det kanske blir Jordan och Laurel istället? Man vet ju aldrig. Sen Alec, vad är hans problem? Förut var jag 110% säker på att det var han som mördade Derek. Men nu vet man inte vad man ska tro. Så just nu tror jag det var Rebecca men det känns för uppenbart. Kanske var de Sutton? Ne, det skulle förstöra allt.
 
Sen nu när jag såg Promo'n för nästa avsnitt. Gash. Kan inte vänta. Nåt hände mellan Sutton & Ethan i "the cabin" och enligt Promo'n så kommer det vara Suttons dreamnight och Ethan's natt han vill glömma.
Aja, kan typ inte vänta, men man måste ju. ://
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0