The Vampire Diaries - Shipping

----Tidsinslällt inlägg----
 
Sitter i bilen påväg till Idre nu, skrev inlägget igår och de tog typ en/två timmar att fixa allt så kopiera inte, puss:*

Som alla som känner mig vet, är The Vampire Diaries en av mina absoluta favorit-serier, men nåt jag aldrig skrivit/pratat om är vilka jag shippar (vet du inte va shippa är, klicka här). Men iallafall här är vilka jag shippar till 100% i tvd!

Så, börjar med att shippa mitt absoluta favorit-dream-couple, Stefan och Rebekah! Gaash, vet inte varför men ända sen jag såg säsong 3 avsnitt 3, då de är flashbacks från 1922 då dom träffades, så har jag shippat dom till 100%! Rebekah som är min favorit-tjej i hela tvd, en tjej som inte låtsas bry sig om nåt mer än sig själv, men egentligen gör de, passar ju perfekt med Stefan. Dessutom händer de lite mer mellan dom än mellan Stefan och Elena, boooring!De andra att shippa är Delena, Damon och Elena. När jag börja kolla på tvd hata jag dem tillsammans, men när jag börja kolla om så tyckte jag om dem mycket mer och i säsong 4.. När Elena är "sired" till Damon, så börja jag faktiskt gilla dem! Dessutom är de ju så kul när Stefan är avis, haha!OMG! Älskar verkligen dehär, dom två. Vet inte hur man shippar dem, men man bara gör de. Finns ju nästan ingen förklaring varför., Förutom att om dom skulle få barn, skulle barnen bli riktigt snygga*-*My favorite boyyy och min andra favorit tjej. Elijah och Kathrine, aww de finns väldens bästa video på youtube när Kathrine säger ett så sjukt bra citat -True Love Is Not Real Unless It Retured-. Men ah, jag bara älskar dem tillsammans, speciellt hur Kathrine blir när hon är med Elijah, även om jag dock älskar den bitchig'a delen väldigt mycket ;)Aww, jag shippar verkligen inte Tyler med Caroline. Hon ska va med Klaus, och om jag måste shippa Tyler med nån blir det Hayley.. För Hayley är ju med Klaus så skulle vilja byta ut henne mot Caroline och då.. blir ju Tyler och Hayley "left alone" och då får man väl shippa dom.. Men tycker dom passar bättre än Tyler och Caroline iallafall, så GO TAYLEY!!Tror inte att det finns nån, som inte shippar Jeremy & Bonnie. Dom är ju som gjorda för varann, ne men typ. De finns säkert många som inte gillar dem, men jag gör iallafall! Dom är ju typ de paret som är alltid gulliga mot varandra, och inga stora bråk eller så, perfekt! (y)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0