Svar till "anonym"

-Omg, dedär måste va typ den svåraste frågan jag nånsin fått. Ne men har ju så många! Men här är dom jag kommer på för just nu! Tror jag sett vissa av dessa 200gånger, neard B)
Det var dom jag hitta nu lite snabbt, finns säkert nån jag tycker om mer också men speciellt dom ovan har jag sett hur många gånger som hällst!
  • Den första - Sweet Brown Ain't Nobody Got Time For That - Såg jag första gången för ett halv år sen kanske? Iaf, fick jag den från Jenn's twitter..
  • Den andra - Connor Franta Random Swag 3 - Var en av de första videorna jag såg med Connor och de var iallafall den som fick mig att börja stalka hans videos, älskar den för de!
  • Den tredje - Lana Del Rey Ride -  Är ju musikvideon till Ride. Trots att den är 10 min så tycker jag den är lika bra varje gång, såg den första gången (hela) när jag va i Florida sista natten!
  • Den fjärde - Jennxpenn&TcProductionsX World Go Boom - Har jag sett så sjukt många gånger, älskar hur videon är redigerad och de är trots allt mina första youtube-favoriter i den Jenn & Tyler.
  • Den femte - ConnorFranta&PICKLEandBANANA Everybody Talks - Helt klart min favorit-musik-video med Ricky och Connor, den är fett bra gjort och ah, tycker bara om den! +Den är ju gjort i en av mina favorite-städer New York! Och dom fick mig att börja lyssna på Neon Trees.
  • Den sjätte - Dumb Ways To Die - Haha, den här är bara för skön! Såg den första gången med Olivia när vi satt och kolla på olika KidsReact och dehär var den senaste. Dagen efter satt jag och Olivia och körde den på 1 timme versionen på bild-lektion och ah, venne vad alla andra tyckte om de men shit the same.

Vart retså långt svar för att vara en "anonym" fråga men skit samma, har fett tråkigt och behövde nåt att göra! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0