Kvar i Los Angeles.

Hej vänner! Skulle ju egentligen åkt hem idag men.. så vart det inte riktigt. Tänkte börja med att säga att jag har haft den sjuukaste och galnaste dagen i mitt liv. Men ska försöka berätta så mycket som möjligt för de som bryr sig här!
-
Jag skulle allstå flygit från LAX intl idag vid 11.35. Istället blev de inte så..
När vi precis pacerat passkontrollen och fått vårt handbabage går vi och sätter oss på en bänk och fixar i väskan. Helt plötsligt hörs skott (tror det var 4) och alla i hela terminalen får panik och folk skriker och springer. Sen hörs flera skott och jag springer såklart efter alla andra. Vi kom ut på landningsbanorna och de va folk i panik överallt. Sen fick vi typ springa 200m och sen kom vi på en buss som tog oss till en evakueringssal. Och där fick vi vänta.. Ingen visste hur länge men det blev 7-8 timmar. Men tiden gick fort för man fick underhållning av en tant som prata osv.. Dom kom med vatten och snacks osv.. Dessutom skaffade jag mig lite nya vänner, kommer dock inte ihåg vad nån hette.. Men fick nåns email adress. Sen när vi skulle åka tillbaka till terminalerna så träffa vi en tjej som va från sverige som hade exakt samma resa som oss så vi hjälpte henne (hon va kanske typ 16? och helt själv så) och sen fick jag en ny vän.. Kommer dock inte ihåg vad hon hette. Haha^^
 
Sen fick vi ringa icelandair och boka om så åker hem imorgon och det kommer ta typ huuur länge som hällst. Åker imorgon 9.17 härifrån och sen landar jag i sverige på söndag typ 20-21 på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0