Places I Want To Visit - Bucket List

Hade tråkigt förut så gjorde en lista med ställen jag vill besöka innan jag dör.. Och har inge att blogga om nu så kan väl skriva mina top 5, eller vad det blir ;).
 
ayers rockrottnest island | i own thisAustraliaSydney at sunset
1. Australien
Kan inte vara den ända som vill åka dit.. Verkar ju så sjukt bra där och så fint! +Att Cody och Troye kommer därifrån ;) Hihi men det verkar bara så fint och coolt att va så långt hemmifrån som de.
 
Instagram Photos | via Facebookeven the sun sets in paradiseIpanema by @mrcoaurelio (on instagram)Brazil Beach
2. Brasilien
Först, de är ett sjukt stort land i sydamerika och två de är varmt. Brasilien verkar kul att åka till, speciellt typ Rio eller något. Haha^^ Ända sen jag såg den där filmen "Rio" med Ebba & Rasmus har jag typ vellat åka dit och de va flera år sen.. Och sen är det ju varmt så de är ju alltid bra :) #HataVinter
 
Not a care in the world <3Paradisecrying Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://1.bp.blogspot.com/-h10nIt8OKqM/TuMo6Lpl3zI/AAAAAAAAAX4/fxpV9gJxypY/s1600/Coco%25252520Cay.jpg
3. Caribbean
Åhh kryssning i Caribbean., De är så sjukt fint i Caribbean och skulle ju va chill att bara åka runt på en kryssning.. Haha tagga min framtid på en båt.. Ne men de skulle va sjukt kul + att man får se mycket mer om man åker så, än om man bara åker till ex, Aruba (fast skulle dock vilja de med men ahja).
 
UntitledUntitledLove this time💕🌸
4. Hawaii
Finns det någon som inte vill åka till Hawaii? Okej, jo det finns det säkert men jag vill iallafall det. Finns nog egentligen inget dåligt med de, förutom att de ligger helt "outside" och jag skulle seröst tro att man kunde drunka på land där.. Haha^^ nej men det ligger i Usa (stort +), det är varmt, de finns starbucks, de finns vs&pacsun, det finns palmer, det finns hav och sol. Allt jag gillar, borde faktiskt flytta dit.. haha nej men de är så outside de är bara de.. Och jag gillar typ när det är mycket på litet.. Okej, dedär var svårt att förklara men skitsamma..
 
DubaiAbu DhabiBest hotel The Palm- Dubai
5. Dubai
Skulle sjukt gjärna vilja åka till Dubai! Asso staden är ju sjukt coolt byggd.. Fattar inte hur man kommer på dedär men man har väl bra fantasi ir något.. Sen finns ju Atlantis där också, vilket verkar sjukt kul!
 
arizona green tea :L yumUntitledMonument ValleyFinding Rental Homes In Phoenix on Picsity
6. Arizona
Haha även ett varmt ställe, men här finns det inte hav iallafall. Nej de är Arizona i Usa, hade egentligen haft Cali på tredje platsen men va ju där så.. Och då blir det Arizona. Vet inte riktigt varför men det är varmt, bra shopping (som i hela övriga usa) och öken.. Och kaktusar är väl coola ;)!
 

Åh skrev massa mer på listan som ex South Africa, Alaska, Boston, Island (mer än bara flygplatsen), Canada (!!), osv.. Men orka inte skriva mer här för måste plugga kom jag på.. Och klockan är kvart i 11.. Skjut mig-.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0