Distriktsmatchen 2014

Väldigt speciella men de är jag med så whatevvvs'
 

Hej! Igår vid halv 11 åkte jag och de andra från Tisaren mot Östergötland och distriktsmatchen. Påvägen kom även alla örebroare med, vilket resulterade att Eric hade varit på McDonalds innan och köpt var sin frappé åt mig och Johanna, för snälllt!:D Vi åkte buss i typ 1 timme? och sen kom vi fram till Ljungsbro. Jag sprang D16 och de gick bättre än vad de brukar (8/19) såå vart nöjd! Bomma inte så mycket men var jätteseg:/ 
Sen åkte vi till skolan vi skulle sova på, va på cloetta osv.. Träffade massa nya/gamla vänner som kände mig men jag hade ingen anning om vilka vissa var,, lite speciellt. Va med Johanna, Eric, Arvid, Josef, Totte, William, Isak, Pontus osv massa från Sörmland /Östergötland.. hela kvällen. Gryymt kul! 
 
Idag var det sprint-staffet. Jag är sämst på sprint då de mest handlar om att springa och de är jag inte tillräkligt bra på. Var iallafall i Örebro's andralag med Lisa, Nils och Jonathan. Jonathan kom in som etta efter första sträckan så hade smått panik haha^^ Sen var allt vi gjorde att tappa placeringar men de spelade inte så stor roll för mig.. Tror att vi sluta typ 20 eller något..?
 
Kom hem vid 3? och var jättetrött så sov i 2 timmar och sen har jag varit allmänt seg. Men ska nog sova nu, pusshej:*
 
Klicka för större bilder ↓
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0