2014: April → Juni

 
April, maj och Juni var deffintitivt mycket bättre /roligare måndader än de de första tre. Eller allt var inte bra, men det mesta. I april och maj var det massa nationella prov, vilket på transten var ganska chill då vi inte hade några andra prov under den tiden och man behövde ju aldrig plugga hemma till nationella. På påsklovet skulle jag egentligen ha åkt till Frankrike men eftersom vi fick veta att min mamma var sjuk då så blev de inte så, så istället var jag hemma och va med Olivia och gled runt på moppen stora delar av det lovet. I slutet av april tog min klass spexfoto, vilket jag sitter längst fram med kritvita ben på. Väldigt fancy..
 
Sista april var det ju Valborg. Det firades med Emma, Amanda, Johanna, Jonas, Ludvig, Martin och Daniel vilket var kul! I maj började tävlingarna dra igång och det var även ett till ölof-läger vilket också var väldigt kul och sen srang jag vårruset med härliga tisartjejerna!
Sista maj (31) var en av de bästa dagarna på året. Jag och Olivia var i stockholm och shoppade hela dagen, och sen på kvällen såg vi Miley, vilket var så grymmttt! Helt klart bästa konserten iår!
 
Juni var en av de bästa månaderna på 2014. Det var 2 veckor kvar av grundskolan när Juni började och de två veckorna var bara massa kul! Klassen åkte till Liseberg den femte vilket var en ganska så bra dag. Helgen efter de var det sommarlandssprinten då jag tillbringade hela dagen med bästa människorna på Skara Sommarland.
Den 12e juni var det avslutningsmiddag, den var på hotell Stinsen och var väldigt mysig! Efter middagen åkte jag, Olivia och typ 10 andra från 9an till Tisaren och sen till McDonalds, såå chill natt! Dagen efter balen var det niokamp på min skola, och klassen vann dragkampen ((kings))! Och sen var det avslutning!
Att sluta 9an var både kul och inte kul. Det var ju grymt att få sommarlov men kände ändå att jag skulle sakna klassen, som var väldigt bra!
 
Efter avslutningen var det nog den bästa helgen! Älskar att ha mycket planerat och det hade jag verkigen då.. När vi slutat skolan, åkte jag + massa andra 9or till Sista Natten Me Gänget i Skara! De var verkligen jättekul och var verkligen där med grymma människor! Dagen efter det åkte jag mot Stockholm med Olivia och vi såg på One Direction! Och dagen efter 1D, skulle jag upp vid 9 för att åka mot Västergötland och O-Camp (ett orienteringsläger). Åkte dit med Johanna, Arvid och Josef och där fick vi även massa grymma nya vänner! O-Camp sluta 5 dagar senare och då var det midsommar dagen efter. Midsommar firades med Amanda och var också väldigt bra!
 
Sen var det bara 1 vecka kvar av Juni. Den veckan var bara chill och man bara njöt av sommarlovet som det var jättebra väder på! Och sedan var det Juli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0