2014: Juli → September

 
Juli var också en av de bästa månaderna på 2014 (tillsammans med Juni). Det var sommarlov hela måndaden vilket var jätteskönt och orienterade väldigt mycket. Johanna fyllde den 3 och firaden hennes födelsedag såklart! Helgen 4-5-6 var det Eskilstuna Weekend vilket gick assdåligt för mig haha^^ Juli var en väldigt varm månad vilket jag gillade starkt! Va i Stockhom med min moster 2 dagar och shoppade och åt massa god mat, seriöst allt var såå gott:)) Tältade också med Olivia och Johanna på stutsmattan och åt massa jordgubbar!
16-17 Juli var jag och Amanda i Göteborg och shoppade och var på Liseberg!
 
Den 18e åkte jag till Kristianstad och O-Ringen. Vilket var den bästa veckan på hela lovet! Allt var såå bra då, det var varmt, man kunde bada i havet och de bästa människorna var där! På den dagen det inte var tävling var jag, Johanna, Eric och Erik på Åhus strand och hade en såå mysig dag! Sista dagen på o-ringen var det avslutningsfest, var där med Olle, Filip, Nora och Victor, vilket var grymt!
Kom hem från O-ringen lördagen den 26e och sen började jag sommarjobba på Olgy på måndagen..
Juli var en såå grym månad, verkligen den bästa!
 
 
Augusti var också väldigt bra, sorgligt nog tog sommarlovet slut.. Augusti började med u10 vilket var både en välidgt bra och väldigt dålig helg.. Var med Bella och Johanna typ hela helgen och var typ sjuk så kunde inte tävla sista dagen.. Veckan efter u10 jobbade jag på Olgy och sen var det Distriktsmatchen i Linköping. Var på Cloetta med Johanna, Eric, Arvid och Josef där jag köpte 8 paket mumsmums..
Helgen efter distriktsmatchen var jag i Gävle och sommarjobba och sen var det bara en vecka kvar på sommarlovet! Och sista helgen på sommarlovet var det USM-läger och sen började jag gymnasiet.
Började i NA14a på Alléskolan vilket var en jättebra klass! Och sen var nästan Augusti slut, inget mer intressant tror jag hände..
 
 
September var en månad de inte hände så mycket speciellt i. Började umgås mer med Mickis och Felicia i klassen och orienterade ganska mycket! Helgen 18-19-20 var det USM. Sprinten gick väl helt okej (var nöjd iallafall) men lång'en och staffeten gick ganska så dåligt. Men hela den helgen var ändå väldigt kul!
Något annat kul i September var när jag och Johanna gjorde en jättestor brunch och åt massa gott till frukost! Men annars hände inte mycket speciellt! September var "overall" en bra månad, dock gick mycket tid till att plugga, då gymnasiet var mycket mer plugg än högstadiet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0