Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Orange Is The New Black

 
Idag "slapp" vi skolan för vara med på något som hete "Lajv" (sjuukt ful staving, jag vet). Det var väl helt okej eftersom vi börjar 9 och sluta 2.. Efter skolan drog jag, Olivia, Klara, Felicia & Anton till McDonalds och satt där ganska länge.. Sen drog jag hem för min moppe hade slut på bensin, så jag kollade nya PLL avsnittet och OMFG. Ska inte spoila men tycker såå synd om Aria:/ Aja, klockan är typ 8 och jag är sjukt trött så kommer somna tidigt ikväll.. Pusshej:*
 

Tisdaaag :)

Hade ingen Tyska imorse, så började 9 vilket var skönt (med tanke på att vi annars börjar 7.50). Hade egentligen bara chill lektioner (So, Teknik & Matte).. Sen på elevens val satt jag, Johanna & Olivia och typ snacka osv haha så gjorde inget.. Efter skolan va de Öppet Hus på Transten så va där och gjorde typ inget haha^^ Sen drog jag, Johanna, Olivia, Klara och Anton till McDonalds och jag tog Frappé för den är så underbart god!♥ 
-
När jag kom hem duscha jag och kolla Top Model, imorn börjar vi 9.15 och ska ha nåt sär som hete "Lajv" ist för vanliga lektioner, så det blir chill!:)
Tog en Selfie med min idrottslärare, Swag på hög nivå;))

Sjuk :/

har varit sjuk största delen av den delen av lovet som varit. Mådde inge bra i Lördags och vart "frisk" på söndagkvällen och då kom Olivia hit och vi hade jordgubbar & choklad och kolla först på nån fett creepy /hemsk film som hete "Would You Rather?" och sen kolla vi på "Charlie & the Chocolate Factory". Och sen va jag med henne igår och vi skulle springa men de sluta med att vi halvt gick för jag kände mig inge bra.. Och sen idag vakna jag med värsta förkylningen och huvudvärk och har typ haft det hela dagen.. #FuckLife.
 

Sportlov! /whatever det heter..

Hej! Igår (på Alla-hjärtans-dag) fick jag, och många andra sportlov! Ska bli jätteskönt med en veckas ledighet! :D Drog lite tidiagre från skolan (men missade nog inget för vi hade tema-dag) och åkte till Örebro och träffa Emma. Vi drog och fika och sen kolla vi balkläningar, inte för att jag ska ha nån men hon skulle så vi provade massa! Träffa sen Adam och han skulle till Kumla så tog sällskap med han på tåget och sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket.. Snacka skype ett tag men inge annat.. 
 
Hade ingen bättre bild med emma så fick ta en jag ser helt fucked up på men aja.. ;)
 

10 Feburari

 
Hade inga bilder från idag häller så tog några från min snapchat stories igen..
-

Har egentligen inte gjort något speciellt idag.. Vi fick nya scheman i skolan, och de va inte bättre på något sätt. Efter skolan drog jag hem och hade så sjukt ont i huvudet så kunde typ inte plugga.. Va hemma från träningen och vet inte om jag ska till skolan imorgon, för de har inte gått över-.- Ska plugga mer snart trorjag.. Fuck biologi! 
 
 

Friiday!💕

Har inga bilder från idag, eller vänner, så fick ta med en från min snapchat Stories och en med iPaden nu-.- hahaha

Dagen gick ganska snabbt och efter skolan drog jag och Johanna hem till mig och va här! Vi kolla bland annat på PLL och två avsnitt av Family Guy. När hon dragit hem så kolla jag Scary Movie med mamma och sen två avsnitt av Gossip Girl! Somna dock så missa ett av dem haha^^. 
-
Just nu ligger jag i sängen och är sedan 1 timme tillbaka jättetrött.. Men orkar inte sova än-.- Låten "who are you" med Fifth Harmony passar så bra in på allt just nu! Galet att det finns låtar som passar in på alla situationer! Pusshej, godnatt!:*Romme!

 
Idag var det friluftsdag i skolan och den spenderades för min del i Romme. Orkar inte skriva om allt för de mesta som hände var att vi åkte skidor och hade jättekul! Åkte till mesta del med Johanna, Filippa, Tindra, Viktor, Arvid, Adam, Alex och Hampus! Och de va kul att vi va så många, + att många andra var med ibland också! 
-
Kom hem vid typ 6-7? och har varit döötrött så ska nog sova efter jag skrivit klart dehär även fast klockan är bara 9. Pusshej:*

Matteplugg 😫


Sitter hemma i köket ist för att vara på träningen.. Pluggar till matteprovet imorgon, vilket suger! 
SuperBowl XLVIII


Igår till Idag sov jag hos Olivia och vi satt vakna till 4 och kolla SuperBowl. Laget vi hejade på (Seattle Seahawks) vann så de va ju jättebra! Förutom att bara kolla på de så baka vi tårta och gjorde Jelly (vilket inte var.. Så gott). 
-
Idag efter skolan plugga jag matte, fatta dock nästan inget.. Och sen kom Anna hit och vi gjorde vår engelska-uppgift. Pusshej:*

2 Februari

Hejj! Idag är de söndag och vakna för ett tag sedan.. Amanda sov här inatt och de va sista gången på två 2-3 månader eftersom hon flyttar/åker till Thailand. Vi kolla på melodifestivalen, nån netflix-serie som hete H2O (inte de man kolla på när man va liten, utom någon nyare sämre version av de), nån argentinsk disney serie som hete Violetta.. Och sen avsluta vi hela natten med Wizards of Waverly Place! Kändes som man var 10 år igen efter allt vi kolla på haha^^.

Innan jag träffade Amanda igår va jag på Marieberg och köpte nya skid/vinter saker. Va ju i romme för 2 veckor sedan och kan säga att inget passade längre förutom pjäxorna.. Så köpte nya skidor igår + jacka + termobyxor (elr vad de heter) + glasögon och hjälm. Kom senare på att allt jag köpt var svart, så kommer inte va så färgglad i baken :/
Det jag köpte förutom skidor.. 
-Scott Dana glasögon - Intersport 699:-, rea (orginalpris 999:-) ||| K2 hjälm - Intersport 999:-, rea (originalpris 1199:-) ||| Haglövs jacka - XXL sport 2999:- ||| 8848 byxor - Intersport 999:-, rea (originalpris 1400:-) 

-------

Ikväll ska jag hem till olivia och sova där och kolla på Super Bowl! Inte för att varken NY Jets eller SF 49ers är med, men de blir väl bra ändå! Får väl köra på: GOO SEATTLE SEAHAWKS!! om någon..! 

RSS 2.0