26/7 2014♡

Ända bilderna som inte är fucked up-.- 
Suger på att ta bilder, jag vet. 
 
Tjaa'! Igår var sista etappen av o-ringen. Jag startade vid 9 på morgonen ungefär och kom imål när andra var ute/ inte hade startat än.. Men då hade Adam sen start, såå kunde vara med han typ hela dagen på tc. Vi stod och kolla när andra gick imål och snacka om massor. 
Sen drog jag tillbaka till o-ringenstaden med Johanna och båda var asströtta men vid 4 drog jag ändå och träffa Olle och Isak. Va med dem i typ 2 timmar, men va jättetrött-.- 
 
Sen drog jag tillbaka till där alla i Ok Tisaren hade sina husvagnar och sen hade vi långbord i hela klubben. Vid 9 drog jag och Johanna och träffa Arvid och Josef vid o-ringenstaden och där träffa jag Olle igen. Va med honom hela kvällen på avslutningsfesten och lite med Victor, Filip och nåra jag inte vet vad de heter. Efter avslutningsfesten, som sluta vid 12 gick jag runt lite med Olle.. Sa hejdå till honom men vi ses ju nästa fredag så de är bra! Även fast jag vet att jag kommer sakna honom under den tiden..♡
 
Sen vid typ halv 1 träffa jag Johanna och Josef och sen cykla vi runt i typ 1 timme och snacka med massa och hade grymt kul! 
Somnade vid kanske 2? Och vaknade vid 7 och då packa vi ihop allt och nu sitter jag i bilen hem. Tror det tar ca 5 timmar.. 
 
Har iallafall haft en jättebra vecka på o-ringen! Pusshej:D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0