Chill vecka, 👌

Som rubriken lyder har veckan varit vÀldigt chill! I mÄndags hade vi bara fysik som teoretisk lektion (annars hade vi slöjd, idrott & musik). Och efter skolan plugga jag och trÀna.. I tisdags börja jag 8, hade tvÄ muntliga nationalla i matte och engelska och slutade kvart i 11. Va med olivia hela eftermiddagen och sen sov hon hos mig till onsdagen dÄ vi började 12.30. Hade bara ett prov (Svenska Nationella) och sen slutade jag.
-
Eftersom de va Valborg pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ firade jag det med lite vĂ€nner i Örebro! Va med Emma, Johanna och amanda först och Ă„t pizza och sen trĂ€ffade vi Jonas, Ludvig, Daniel och Martin! Hade en sjukt bra kvĂ€ll med alla dom och sen nĂ€r vi kom till hallsberg sov jag hos Amanda! 
 
 

IgÄr (torsdag) och idag har jag varit med olivia till största del, sov hos henne inatt och vi satt vakna hela natten och kolla film, snackade och spela kort, bÀsta tidsfördriven ever! Idag tog vi det mest lugnt och sen drog hon vid ungefÀr 6 och sen har jag snackat med lite folk och kollat Glee! Ska snart sova, Àr sjukt trött och finns inget att göra #ForeverAloneLikeABoss.. Pusshej:*
 
 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0