Veckan, 25 manna, Stockholm

Veckans ända bilder.. Måndag: fick reda på biologiprovet, gick sådär.. Tisdag: Va i Örebro med min moster och sen sov Olivia hos mig:) Fredag: selfiee från skolan❤️❤️
 

Hej! Har inte bloggat på asslänge för har inte orkat. Men skriver snabbt om veckan nu.. I måndags träna jag efter skolan, i tisdags var jag först i Örebro och sedan sov Olivia hos mig, myyys! På onsdagen va jag i skolan och så vart jag sjuk så va hemma i torsdags. I fredags efter skolan va jag med Johanna sen sov hon hos mig.. 
 
25 manna:

Igår vakna jag och Johanna vid 4.30 och åkte sedan 5.30 mot Stockholm och 25-manna med alla andra Tisare! Jag körde tredje sträckan i andra laget och de gick väl som de brukar.. Helt okej haha. Efter jag hade sprungit stod jag, Johanna, Bella, William och Alfred i matkö i 50 min (jaa vi tog tid).. De kanske inte var värt för en hamburgare men finns inget annat alternativ måste man ju! Sen va jag typ med Johanna, Bella, Arvid och Josef hela dagen. 
På eftermiddagen åkte vi till en camping där vi bodde inatt.
Det var iallafall en jättebra dag och Tisarens förstalag kom 8a såå :) :)
 
 
Idag var jag och Johanna inne i Stockholm och shoppade lite. Vi kom dit vid typ halv 2 så hann inte köpa så mycket men lika bra för måste spara pengar.. Lägger upp sen vad jag köpte. Innan vi åkte hem åt jag, Martin, johanna, hennes föräldrar och farmor och farfar på O'learys. Åt en jäättegod hamburgare! 
Det sista jag och Johanna gjorde var att gå till starbucks! Vart överlycklig när punkin spice latte fanns i Sverige! Såå köpte såklart en sån.. 
Har iallafall haft en bra dag idag med,. Pusshej:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0