24 Augusti 2015

Hej! Idag var det måndag, vilket betyder träning vid 7.30. Träningen idag var ganska hård, så efter det gick jag, Hanna och Pien hem till oss där vi vilade i några timmar. Pratade lite med pappa, Jacob och Amanda. 
 
Till lunch gjorde vi "Swedish Pancakes". Jag sa till Linda att jag ville göra det någon dag, och det första hon gör är att köpa en "Swedish Pancake mix". Känner mest, hur svårt kan det va att blanda 3 ingredienser.. Men tydligen va en mix mycket lättare för oss.. Iallafall, pannkakorna vart goda och vid halv tre kom Yara och hämtade oss och så åkte vi till Salem. Vi gick runt lite i en galleria och det ända jag köpte var träningsstrumpor, då det verkligen behövs!
 
 
 
Efter vi varit på gallerian så åkte vi hem. Påvägen stanna vi på "Dutch Bros Coffee" där Yara bjöd oss på kaffe. Tog en "Caramelizer" och den var jättegod, och efter det åkte vi tillbaka till Stayton.
 
Jag och Pien kom hem för ungefär en halvtimme sedan, och sen dess har vi inte gjort så mycket. Blir antagligen bara kolla tv ikväll.. Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0