Bush Park Run

 
Hej! Idag var det första loppet (race't) med cross-countryn. Loppet var i en park i Salem som heter Bush Park, som förövrigt var jättefin! Man kunde välja att springa antingen 3K eller 5K. Våra "coaches" sa att alla från Stayton High skulle köra 3K idag, eftersom vi bara tränat i 3 dagar. Så jag sprang 3K och det gick helt okej! När jag kom imål sa en av tjejerna i laget "This is going to be a good year because you're here" och då undra jag varför och då sa hon typ att jag var bra, så det var kul! Är inte riktigt van vid att vara bland de bättre i ett lag på något, så det var väldigt kul! 
 
 
Efter loppet åkte jag hem, duschade och sen hade dom andra redan ätit så fick ta vad jag ville. Då fick det bli IKEA pannkakor, vilket var jättegott! Har varit här i ca 1 vecka och saknar arla-mjölk och hushållsost så mycket.. Blir det inte ett tufft år av någon annan anledning, blir det för att jag inte kan få det.
 
 
Men aja, klockan är 22:24 och ska snart sova. Har träning imorgon 7.30 (som vanligt), men är tagg på det för x-countryn är än så länge den bästa delen av dagen! Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0