Hur bor jag ??

Har pratat väldigt lite om hur jag skulle bo när jag kom till USA. Bland annat för att jag inte brydde mig när jag var hemma, eller alltså: klart jag brydde mig men brydde mig mer om mitt liv i Sverige (vilket jag lite fortfarande gör, men mer om det nån annan dag). 
 
Iallafall. Jag bor i en "stad" i staten Oregon som heter Stayton. Det bor ca 8000 personer här, så det är väldigt litet. Men tycker om det, det finns resturanger, affärer, bio osv.. Det är också 15 min till Salem, som är Oregons state capital. Trodde att Stayton skulle vara mycket mindre, men det är helt lagom, än så länge är det verkligen inte något fel på stället.
 
Jag bor tillsammans med en tjej från Nederländerna (som också åker med EF), som heter Pien. Vi är så kallade "arrivals" hos en som heter Linda. Med det mennas att vi inte kommer bo här hela året, bara i början. Men ja, jag trivs med dem så det är väldigt bra!
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så om det är något mer ni vill veta, fråga! Kram Lisa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej kommer du att behöva gå om ett år eller kommer du fortsätta 3an sen när du kommer hem så att du kan ta studenten med 98erna?
Hur mycket kostar det att åka?
Super bra blogg!!

Svar: Hej! Ja jag kommer att behöva "gå om" ett år. Jag kommer alltså ta studenten med de som är ett år yngre än mig.

Hur mycket det kostar beror på vilka du åker med, om du väljer extra-saker osv.. Men runt 100.000kr går det på.

Tack så mycket!!
Lisa Johansson

2015-08-17 @ 21:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0