Lancaster Mall, Applebee's & bio

Hej! Så idag vakna jag runt halv 11, gick upp och åt en english muffin med ägg och bacon till frukost. Jag och Pien var hemma själva hela dagen så vi hade inte så mycket att göra, så spenderade stora delar av dagen framför skype och netflix. 
 
Vid fem blev jag och Pien hämtade av Jody (Hannas host-mom), och så åkte vi med henne hem till dom och var där en kort stund innan vi åkte in till Salem. 
När vi kom fram gick vi runt lite på en shoppinggalleria, jag köpte ingenting men tror Hanna handla för runt $100 så det var iallafall värt att åka dit ;)
 
 
 
Efter det gick vi till Applebee's där vi åt middag. Jag tog en Mac & Cheese med bacon och Chicken Tenders som var jättegod! Märktes verkligen skillnad på riktig Mac & Cheese och den jag brukar äta hemma med ostpulver.. 
 
 
Eftersom att det var lördag och vi såg att de hade extremt goda desserter så bestämade vi oss också för att ta dessert. Både jag och Hanna tog en som likna kladdkaka som kallades "Tripple Chocolate Meltdown". Som ni ser på bilden var den väldigt stor så orkade inte med hela, men den var verkligen jättegod! Pien tog "Churro S'Mores", och jag smakade en liten bit av hennes och den var också jättegod!
 
Snapchat frontcam i mörker.. Extremt dålig bild, men ända från bion..
 
Efter middagen så gick vi till bion som fanns i Lancaster Mall och såg filmen "Inside Out". Den var en helt okej och mysigt film, som var väldigt "emotional" ((om ni sett den/ vet vad den handlar om förstår ni)).
 
Vi kom hem runt halv ett och sen dess har jag inte gjort så mycket.. Imorgon blir det nog en till dag att inte göra så mycket på, förutom imorgon kväll då det är  VMA's och det ska vi kolla på! Kram Lisa
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Mums :D

2015-08-30 @ 11:15:58 - http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0