New York City // EF @ Night

Hej!! Gårdagen började med att vakna vid fem (som jag tror jag skrivit tidigare) och sedan åka mot New York City från Long Island vid sju. Det är ca. 7,5 mil mellan dem, men ändå tog det två timmar att komma fram då trafiken är väldigt trafikerad.. ;)

 

Första vi gjorde i New York var att bli avsläppta vid Central Park och sedan gå längs 5th avenue. Hann med ett snabbköp (bokstavligen var där i 5 min) på Abercrombie, så det är jag nöjd med. 

 
 
Efter det gick vi till Rockefeller Centre, och efter det Grand Central och sedan åt vi våra ”lunch-bags” i en park. Under lunchen hans även ett besök på Sephora med, vilket var nödvändigt då jag glömt min brow-gel hemma, och  då behövde jag köpa en ny. Tänkte köpa samma som jag redan har (Benefit Brow Gel), men en av expediterna visa en annan från Tarte som de sa var bättre. Så testade den i affären och sen köpte jag den istället, den var också tre dollar billigare, så varför inte testa..?
 

Efter det gick vi till Times Square. Där fick vi en och en halvtimmes fritid, gick runt lite i New York och hann med att köpa lite nya underkläder på VS.

 
Här är det lilla jag shoppade i New York.
 

Efter Times Square åkte vi tillbaka till Hofstra University och då pratade jag med Jacob och packade. Efter kvällsmat var det Check Out, så de som behövde åka tidigt på morgonen (jag är en av dom), fick inte gå till sina rum och sova, utan skulle vara vakna istället. Och justeee, under Check Out så träffa jag Pien, en tjej från Nederländerna, som jag ska bo med iallafall i början av året.

 

Vid nio började iallafall EF @ Night, hängde med ”The Swedish Squad" hela kvällen. Det var typ disco och sen slutade det och då fick man antingen kolla film eller bara vara i något rum medans man väntade på att få åka till sin flygplats. Jag valde att kolla film med Pien och Kajsa. Min buss till Newark Airport gick 2:30 på natten, så hann sova ca. en timme, på ett golv.. 

 
 Vid 2:30 åkte bussen mot Newark, sov hela bussresan vilket var väldigt skönt. När vi kom till flygplatsen var det 4 (!!) timmar tills planet gick. Kändes väldigt ovärt att vara där så tidigt, då jag hellre hade sovit, men aja. Efter 4 timmars väntade med Pien, gick vi ombord på planet och åkte mot Minneapolis där vi bytte plan mot Portland. 
 
 
Har iallafall kommit fram nu, skriver mer om det imorgon för är så himla trött. Ska även göra ett inlägg om hur allt ligger till.. Men ha det så bra, kram Lisa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia Åkerberg

Åå är så avis hihi!! Låter superroligt. :) Kram!

2015-08-25 @ 20:48:12 - http://akerbergs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0