Nu åker jag // känslor!!

Skrev detta när jag satt på flygplanet, dock läggs det upp nu då jag inte haft tid tidigare.
 

Hej! Just när jag skriver det här är jag på planet till New York. Dock funkar ej wifi på planet så inlägget kommer upp senare. 

 

Aja, sitter iallafall på planet mot Newark Intl., har åkt i sex och en halv timme så det är två och en halv kvar. 

 

 

Att säga hejdå på flygplatsen var så konstigt. Kommer sakna pappa och Jacob (som var med) så himla mycket! Men så fort jag kom genom security så träffa jag lite andra folk som också åker med EF och allt släppte för en timme. Seriöst, timmen innanför security gick så himla fort, men det var skönt! Ringde Jacob precis innan planet gick. 

 

Har egentligen inte gjort mycket alls på mina sex timmar på planet. Är så extremt trött men kan inte sova. Maten på planet var verkligen det minst goda jag någonsin ätit, brukar faktiskt inte ha något emot flygplansmat men idag var det inte bra. Dock fick man jordgubbsglass till efterrätt, och den var supergod! Dock var det typ 4 timmar sen, så är väldigt hungrig nu.. Efter att jag ätit kolla jag på filmen Grown Ups och sen har jag försökt sova. 

 

Har så himla blandade känslor. Ena sekunden är jag jättetaggad, andra vill jag verkligen bara ångra allt och komma hem igen. Många vet att jag haft stora tvivel om att åka senaste tiden, men nu är jag iallafall iväg och ska verkligen göra allt för att det ska funka i 10 månader. Men gör det inte det så får jag väl åka hem tidigare. 

Tror att det blir lättare när jag kommer fram då jag kommer prata med lite folk. Ska ju vara på EF Welcome Days tills på lördag, och sen bär det av mot Oregon. Längtar väldigt tills jag kommer dit. Men som sagt, ena delen av mig är taggad, men den andra delen är extremt otaggad och vill bara lägga sig ned och gråta (bokstavligen). 

 

Aja, detta blev ett ganska långt inlägg. Det är två timmar och 22 minuter kvar tills vi landar. Kram Lisa!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0