Oregon State Fair

 
Hej! Så idag har jag spenderat pengar på massa onödigt och ätit (väldigt) massa onödigt, men det har varit en bra dag ändå!
 
Vid ungefär halv ett åkte jag, Pien och Hanna med Linda till Salem där vi först var på at&t och fixade ett nytt nummer till mig, då det var lite strul med nummret jag fick när jag kom till USA. Så nu har jag ett nytt nummer här i USA. Efter det åkte vi till en sportaffär där jag köpte nya tighta träningsshorts, och sen åkte vi till Oregon State Fair
 
Första vi gjorde när vi kom dit var att äta. Åt fish & chips vilket var helt okej! Efter det gick vi runt och titta överallt. En fair, är ungefär som en marknad i Sverige fast väldigt mycket större än vad jag är van med. Så det fanns iallafall massa karuseller, djur, mat, saker att köpa osv.. 
 
 
Tror det gick att köpa bokstavligen ALLT friterat. Det fanns liksom friterad Oreo, cheesecake, Äpplen, nutella, glass osv osv.. Jag och Hanna testade friterad Twix, vilket vi vart förvånade över hur gott det faktiskt var! 
 
 
Vi testade även fryst banan doppad i Choklad med Oreo bites på. Tror inte jag skrattat så mycket som när vi fick dem sen jag kom till USA. Och ja, även om de ser lite konstigt ut så var det väldigt gott!!
 
 
Förutom att äta väldigt mycket ((onyttigt)) så åkte vi lite saker. Den på bilden ovan var en hög slänggunga (som den nya på Gröna Lund, dock ej lika hög). 
 
Hela dagen var iallafall jättebra. Kom hem vid nio ungefär och sen dess har vi kollat tv och ska nog snart sova för är väldigt trött.. Vet inte riktigt vad vi ska göra på dagen imorgon, men på kvällen är det bio i en park här i Stayton så tänkte kanske gå på det! Ha det bra, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0