Senaste dagarna

Hej! Har inte bloggat senaste dagarna, förlåt för det!
 
I måndags var första dagen på Cross Countryn, träningen började 7.30 på morgonen och så var det lika dant i tisdags och onsdags (igår). Träningen är tidigt på morgonen för att senare på dagen blir det för varmt. I måndags och tisdags gjorde vi inte så mycket, men igår så åkte jag och Pien till Sublimity (ett samhälle typ på gränsen till Stayton) och där träffa vi Hanna. Hanna är också utbytesstudent på Stayton High men från Norge. 
 
 
Vi gick till en park och hade picnick, och satt och prata i flera timmar. Efter det gick vi hem till Hanna där vi åt middag och sen efter det spela vi kort med hennes familj. Berättade om att ett av de populäraste kortspelen där jag kommer ifrån heter "Neger och President", vilket ledde till massa diskussioner om hur olika det är i Norden och USA. Bland annat massa snack om SD osv.. Allt va väldigt intressant! 
Jag och Pien blev hämtade av Linda vid 10 och kom hem 5 min senare. Det är ca 3km till Hanna, men ändå är det helt öppenbart att vi ska åka bil.. Men ja, det går fortare och är skönare så varför inte:)
 
 
Har pratat ganska mycket med Jacob sedan jag kom hit. Eller har pratat väldigt mycket med familjen (pappa & moster) överhuvudtaget. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen, för vill försöka hålla den så posetiv som möjligt, men har ända sedan jag åkt, saknat dem väldigt mycket! Har pratat med pappa om hur jag ska göra osv, och vi har kommit på lite mål och sen om det här inte funkar (att jag är kvar här) får jag ju åka hem senare. Men ska verkligen försöka!
 
Saknar Jacob så himla mycket, från att umgås med någon väldigt mycket till att bara se personen på skype lite på en dag -> förändas mycket. Men ja, det blir lättare med tiden så bara att vänta. 
 
Hoppas ni har det bra i Sverige/ var ni är, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0