Söndag -> Wildfires

 
Hej! Den här sommaren har det varit väldigt varmt och väldigt lite regn mot vad det brukar vara. Detta har medfört väldigt mycket skogsbränder. De närmaste bränderna från där jag bor är ca 45 minuter bort med bil, så det är ingen fara, men nu när det blåser ut mot havet så blåser all rök till oss. Därför har det igår och idag varit så mycket rök att man inte sett himlen fast det inte är några moln, och som ni ser på bilden ser det ut som dimma längre bort på vägen. Men det är rök. 
Igår var vi ute ganska mycket men idag så stanna jag och Pien inne ganska mycket för att det kan vara farligt att andas in röken (dom typ uppmanar på nyheterna att man inte ska gå ut för mycket och speciellt inte om man har astma osv..). Jag har inte astma eller något sånt, men har ändå hostat jättemycket under helgen. 
 
Så istället för att träffa Hanna idag var jag och Pien hemma. Vi kolla Pretty Little Liars men gick även till Starbucks och till DollarTree. Åt god kvällsmat och till efterätt Ben & Jerry's med kaffe och Toffee smak. Smaken finns inte i Sverige vilket är väääldigt synd, då jag tyckte den var jättegod!
 
 
Nu är klockan halv 10 och ska väl sova om ungefär en timme. Träning imorgon 7.30 och sen får vi se vad vi hittar på efter det. Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0