2015 Frågor

Hej!! Kör på min blogg-tradition och svarar på dessa frågor nu när 2015 börjar lida mot sitt slut. Svarade på dem om 2013 och 2014, så tänkte göra det nu igen. Detta år har definitivt varit det mest lärorika och händelserika året än så länge. Skulle säga att jag haft två år i ett, då väldigt mycket förändrades när jag flyttade till USA i Augusti. 


 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, så himla många saker! Men det största var ju att flytta utomlands!

 

Hur har ditt 2015 varit? Både bra och dåligt såklart! Men helt klart mest bra!!

 

Blev du kär i år? Ja.

 

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 8 Mars och 12 Augusti.

 

Vad är din största framgång 2015? Att jag fick relativt bra betyg efter ettan i gymnasiet och att jag vågade flytta. 

 

Bästa köpet? Min nya MacBook.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Mitt utbytesår och MAAAT.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Skulle säga att jag varit väldigt glad i år! Men vart riktigt glad när Jacob ville följa med till flygplatsen innan jag åkte. Och såklart att jag fick hänga med Johanna på O-ringen!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Helt klart Bare Min med Morgan Sulele (!!), och sen Love Me Like You Do (med Ellie Goulding), Ain't Nobody (Loves Me Better) (med Felix Jaehn), The Hills (med The Weeknd) osv.. 

 

Vem har du umgåtts med mest? Innan jag flytta till USA så var det Jacob, och sen efter att jag flytta så är det nog MacKenzie och Hanna. 

 

Har du haft ett förhållande under 2015? Ja.

 

Vart reste du under 2015? Var i Berlin på påsklovet, och sen åkte jag ju till USA.. 

 

Är det något du saknar år 2015 och vill ha 2016? Körkort haha,. men annars inga speciella stora saker.. Men har lite "mindre" saker jag vill köpa under 2016 (t.ex. en ny klocka).. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Hade pannkaksfrukost med Jacob, och sen på kvällen var mina bästa vänner Johanna, Amanda och Olivia hos mig på middag. 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jaa.. Typ försökt inte göra små saker så stora och om jag kunde spenderat mer tid med Jacob. 

 

Vem saknade du? Min mamma.

 

De bästa nya människorna du träffade? OMG så många! Jacob och sen alla här i USA.. Typ MacKenzie, Camy, Hanna, Timothy, Zane, Pien, Kyle, min värdfamilj (!!), Shane, Kymberlin osv.. Alla jag umngås med här är helt underbara!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Ta vara på tiden i USA! Bry dig mindre om småsaker och försök vara mindre ledsen med de personer som faktiskt vill att du ska vara glad. SE ALLT POSETIVT! Va lika glad som när 2015 började!! 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0