Att klippa håret i USA

Hej! Så idag var det måndag. Och eftersom att vi har jullov så var vi lediga vilket var så skönt! Sov till halv 11 och tog de lugnt hela förmiddagen. Pratade lite snabbt med Johanna och sen med Jacob. Vid fyra åkte jag och MacKenzie till en frisör i Sublimity där vi skulle klippa oss.


Båda klippte oss av samma frisör så vi var där i ungefär två timmar. Men ja, det är lite oklart att klippa sig utomlands då det är svårt att förklara hur man vill ha det.. Så mitt blev ganska kort och tunt (mot vad jag hade det innan), men det är så skönt så gillar det verkligen! 
MacKenzie som hade väldigt långt innan klippte ungefär 20cm och hon vart inte lika nöjd, då hon inte tänkt klippa så mycket.. Men ja, det växer ju ut igen! 

Efter frisören så åkte vi till Safeway och sen hem. Zane kom hit vid åtta ungefär och så va vi tre.. Vi satt typ och prata i köket och hade de bara allmänt trevligt och kul! Han åkte hem för ungefär en halvtimme sen och då gick jag upp på mitt rum och nu ska jag snart sova.. Är trött även fast jag sov väldigt länge. 

Ha en bra dag Sverige! Kram:)Kommentarer
Postat av: OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen

Så jävla härliga bilder, haha!

2015-12-25 @ 01:46:10 - http://www.kaffedrickare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0