En helt vanlig måndag


Hej! Så igår var det måndag igen.. Åkte till Hanna vid åtta på morgonen och så var jag där i en timme innan skolan för hade inge skjuts senare.. Vi åkte med Kyle till skolan och sen var det ännu en skoldag med 42 minuters lektioner (vi har det på måndagar). 

På matten (min 5th period) så fick vi reda på matteprovet vi hade förra veckan och jag fick 100% (A) så det va väldigt kul! Sen tror jag inte det hände något mer speciellt under skoldagen..

Efter skolan åkte jag och Hanna skolbuss hem till henne och så var vi där hela eftermiddagen. Vi kollade på Glee och pratade, och sen vid halv sju kom Kyle och hämta oss och så åkte vi till McDonalds. Blev kvällsmat där och sen åkte vi till skolan för att kolla på Piens och Austins kör-konsert.


Konserten var ungefär 1-2 timmar lång, och alla var verkligen jätteduktiga! Efter konserten tänkte vi alla åka till Salem och äta frozen yoghurt men när jag, Zane och Austin (som åkte i en bil) precis kommit ut på motorvägen så ringde MacKenzie och sa att vi skulle strunta i de.. Så fick vända och åka hem istället. 

När jag kom hem va klockan typ 10 så gick och la mig för var vädligt trött. Imorse gick jag upp vid halv sju och åkte till skolan en timme senare. Har en så länge haft 3 lektioner, och har yearbook just nu.. Men vi har inget att göra så passar på att skriva lite.. Efter skolan idag ska jag nog hem och sticka ut och springa.. Hoppas ni i Sverige haft en bra dag, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0