Försova sig, Fredag, Star Wars

 
Hejj! Så sista veckan innan jullovet är nu avklarad! I tisdags efter skolan så åkte jag hem direkt och sprang ut på en springtur. Något som jag inte riktigt tänkte på var att vi bor typ på en kulle, så jag sprang ner jättelångt, och sen fick jag springa samma väg tillbaka uppför hela vägen tillbaka. I onsdags efter skolan tränade jag igen, och hade tänkt att träna i torsdags igen med Hanna. Men det regnade alldeles för mycket så vi åkte hem till mig och var hos mig hela eftermiddagen /kvällen istället.
 
fredags vakna jag vid 7.25 av att MacKenzie knacka på min dörr och fråga om jag va vaken. Jag hade alltså försovit mig.. Hade behövt att duscha men istället så fick jag göra mig i ordning på 15 minuter. Hade aldrig åkt till skolan i Sverige så som jag såg ut, men här är det ganska lugnt.. De flesta här bryr sig inte alls om hur de ser ut i skolan. 
Det var iallafall sista dagen innan jullovet, så det var en christmas assembly på förmiddagen och sen hade vi open campus lunch. Vi får ju vanligtvis inte gå utanför skolans område på lunchen, men på open campus lunch får man. 
 
 
Jag, MacKenzie, Austin, och Zane bestämde oss för att åka till Pizza Hut i Salem. Eftersom Salem är 15 minuter bort utan trafik, så tog det typ 25 min att komma fram och sen 30 att komma tillbaka. Så vi hann precis i tid till 5th period. Så iallafall så satt jag och MacKenzie och åt pizza på mattelektionen..
 
 
Efter skolan så var jag med Camy, Shane och Hayden hemma hos Shane. Vi spelade lite spel och sen åkte vi till skolan vid sju och kolla på basket.
 
Ungefär sådär såg mitt hår ut hela dagen.. 
 
MacKenzies danceteam dansade i halvtid och som vanligt var de jätteduktiga! Kom hem runt 10 och då var jag jättetrött (även fast jag sovit längre på morgonen) så somnade direkt. Igår (lördag) tog jag det bara lugnt under förmiddagen. 
 
 
Pratade med Jacob (och Mufflan) på eftermiddagen vilket va mysigt! Och efter det så kolla jag tv med MacKenzie och åt kvällsmat. Vid halv 10 så åkte vi och hämta Hanna, Tim, Austin och Zane och så åkte vi mot Salem för att gå på bio och se nya Star Wars filmen. 
 
 
Jag har inte sett några av de tidigare Star Wars-filmerna, så det var ju lite synd. Men filmen var helt klart jättebra ändå.. Tror bara att det hade varit bättre och mer betydelseful om jag sett de tidigare filmerna. Satt mellan Hanna och Tim, och tillsammans dela vi på en x-large popcorn, som vi typ åt upp.. Tycker att svenska bio-popcorn är godare än de här i USA. För om man vill ha smör på popcornen här så häller dom liksom på flytande varmt smör, och det smakar då liksom bara som att man äter smör. Men vi tog iallafall utan smör, så då smakar de som vanliga popcorn. 
 
Kom hem vid halv tre på morgonen och då gick jag och Hanna (som skulle sova här) och la oss.. Imorse gick vi upp vid kvart i 10 för att vi skulle följa med min värdfamilj till kyrkan. 
 
 
Vid halv 11 åkte vi till Kyrkan och så var vi där i ungefär en och en halv timme. Kyrkan i USA är som många nog vet väldigt annorlunda från svenska kyrkan. Skulle säga att det är roligare här.. T.ex. Idag så pratade dom om Star Wars, sjöng jullåtar, men såklart också om religionen också. Är inte så insatt men det är stännande. 
 
Kom hem från kyrkan vid 12 och då var jag hemma i ungefär två timmar tills vi åkte till Beths mamma och pappa där vi var på julmiddag. MacKenzie va inte med så jag umgicks med Cameron (som är hemma) och Elliot, och vi spela till största delen biljard (som jag nu lärt mig). Vi kom hem vid halv sex och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Är väldigt trött så ska bara ta det lugnt ikväll, troligen kolla lite på solsidan (som jag börjat med)..
 
Hoppas att ni också har haft en bra helg! Ha det bäst, kram Lisa♥

Kommentarer
Postat av: Frida

Härliga bilder :)

2015-12-21 @ 08:42:36 - http://fridanyburgs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0