Första December 2015

 
Hej! Som jag skrev i slutet av förra inlägget så var vi på en christmas tree farm i söndag förmiddags. Efter att ha letat efter den största granen dom hade, som var fin, så bestämde vi oss för en som vi sedan tog med hem och sedan klädde jag och MacKenzie den. Tycker att den vart riktigt fin!
 
Under resten av söndagen så umgicks jag med värdfamiljen, och vid fyra ungeför åkte vi mot Portland Airport (PDX) och lämnade Cameron som skulle åka tillbaka till California. Han kommer tillbaka om ca. 3 veckor, vilket ska bli kul! 
 
 
Efter PDX så åkte vi till IKEA. Vi åt köttbullar och mos♥ och sen så handla vi lite på IKEA Swedish Food Market. Köpte bland annat sex paket gräddsås, julmust, köttbullar, glögg, svenskt kaffe och svenska chips, och sen såklart massa lösgodis. Efter IKEA så åkte vi hem och tror inte vi gjorde något speciellt på kvällen. 
 
 
Igår (måndag) så var det skola igen.. Efter att inte ha varit i skolan på en vecka var det ganska jobbigt att gå upp, men jag lyckades! Tror inte att det hände så mycket speciellt i skolan, men efter skolan hängde Hanna med hem till mig. Vi åt McDonalds, kollade på halva Mockingjay Part 1 och bakade cupcakes till Pien, som fyllde år idag!
 
 
Tog ingen bättre bild på dem, men så får det va. Dom vart i alla fall jättegoda! Hanna åkte hem vid nio ungefär och då kolla jag på hela Mockingjay Part 1 med min värdfamilj. Efter det gick jag och la mig, och somnade ganska sent.. Vilket gjorde att det var jobbigt att gå upp idag också.
 
Idag var skoldagen ganska kul, för det var Piens födelsedag. Jag och Hanna har inte samma lunchtid som henne (det finns två olika tider man kan ha lunch, och vi har den tidiga). Så när hon hade sin 5th period och vi (jag, Hanna, Kyle, MacKenzie, Toren osv) hade lunch gick vi in i hennes klassrum och sjöng "Happy Birthday" och gav henne hennes present och cupcakes. Hon vart jätteglad så det var väldigt kul!
 
 
Något annat som var kul var på 6th period, US History där jag och Emily skulle måla en bild som förklarade vad en Muckracker var.. Man fick max använda 3 ord, och resten skulle man förklara i bilder. Måste säga att våran vart väldigt bra, med all cred till Emily haha..
 
 
Efter skolan så hade jag (och Hanna) min första Winter Track träning. Träningen var ganska lugn, men det var bra.. För efter träningen kände jag att det gjorde ont i mina vader igen, som det gjorde under sista månaden av XC.. Så det var lite tråkigt. Men något som var kul var att när jag kom hem hade jag fått två paket som jag beställt. 
 
 
Först var det min kjol och top (set) från Abercrombie, som jag ska ha på lördag på vår skolas Winter Formal. 
 
 
Och sen var det min nya vinterjacka som jag beställt från Ralph Lauren. 
 
Vart jättenöjd med båda, och de passa jättebra på! Under resten av kvällen har jag inte gjort så mycket.. Satt och prata med MacKenzie ett tag och sen nu ligger jag i sängen och ska snart sova.. 
 
 
Något som är kul, är denna tomte. Beth och Adam fick in den till deras affär, och köpte den, och den är ungefär lika stor som mig. Men det som är kul och extremt läskigt är att alla flyttar runt på "the santa" och skärmmer varandra. Först ställde Elliot den i MacKenzies garderob, och då kom vi på att vi skulle ställa den utanför hans dörr, så att när han vakna på morgonen skulle bli rädd. Och ja, Elliot blev livrädd.. Han skrek så himla högt och Beth trodde det var Kenzie för det lät verkligen som en tjej. 
Igår ställde jag och Hanna den i Adams garderob, och imorse stod den i trappan utanför mitt rum. Så ja, alla skärmmer varandra med den, och alla vill att den ska bort. Förutom Beth som tycker den är fin..
 
Men aja, nu ska jag sova, haade bra! Kram♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahahahahahaha vilken rolig tomte

Svar: Hahaha ja det är den xD
Lisa Johansson

2015-12-03 @ 20:33:41
Postat av: Anonym

Kan du skriva ett inlägg om vad du önskar dig i julklapp i år? Hur tror du julen är i USA jämfört i Sverige?

2015-12-04 @ 13:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0