HooDoo Ski Area + Sisters

 
Hej! I förrgår (lördag) så åkte jag och Camy med hennes familj till HooDoo Ski Area. Dom släppte dock bara av oss där för dom var påväg till Sisters, och vi skulle träffa Shane och Jacob där. Så vi blev iallafall avsläppta vid två på eftermiddagen ungefär, och då bytte vi om direkt och så åkte jag, Camy och Shane skidor /snowboard hela eftermiddagen. Vid fem behövde Shane gå och jobba (han jobbar på HooDoo), så då åkte jag och Camy tillsammans resten av kvällen fram till nio.
 
 
Vid nio så gick vi tillbaka till Shanes familjs husbil, som förövrigt var den största husbilen jag någonsin sett... Det var mer en husbus (??) skulle jag säga. Men ja, vi kom dit och så träffa vi Shane och Jacob som slutat jobbat och tillsammans åt vi kvällsmat och låg och pratade tills vi somnade vid 12 ungefär. 
 
Vi vaknade vid åtta ungefär, och då åt vi våfflor till frukost och sen bytte vi om för att gå mot en tube-park som fanns där. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det vi gjorde kallades "tubbing", och man åkte i en ring ner för typ en bana av snö, och så fanns det dubbelringar. Vi åkte iallafall det i ungefär en timme, och sen begav vi oss mot skidbackarna och åkte skidor i några timmar. 
 
Vid två gick vi och åt lunch, och sen behövde Shane och Jacob jobba så då åkte jag och Camy resten av eftermiddagen. Vid fem blev jag och Camy hämtade av hennes pappa och så åkte vi med honom till Sisters (ungefär en halvtmme från HooDoo), och så åkte vi till hennes farmor och farfar där det var massa folk på besök. Vi åt iallafall middag där, och sen åkte jag och Camy till en pool dom som bor i det området delar på. 
 
 
Jag och Camy var där i ungefär en och en halvtimme, och sen fick vi skjuts till hotellet vi skulle sova på med hennes familj i Sisters. Resten av kvällen spenderades framför Friends, och jag var väldigt trött så somnade runt 11. 
 
Idag vaknade vi vid nio ungefär, och då åt vi frukost och sen åkte vi och badade igen. Efter att vi hade badat åkte vi till hennes farmor och farfar igen och åt lunch, och sen gick jag och Camy ut igen. 
 
 
Eftersom att det var massa snö så åkte vi lite pulka och sen byggde vi en snögubbe. En "all-natural" snögubbe som blev ganska så bra! Vi åkte därifrån vid tre ungefär och jag sov nästan hela bilresan hem och var hemma vid fem. 
 
Sen jag kom hem har jag ätit, pratat med värdfamiljen och gett dem deras försenade julklappar som kom i ett paket från Sverige idag! De fick vissa julklappar på julafton, men skulle ge dem lite svenska saker, som tyvärr inte kom fram i tid. Dom vart iallafall jätteglada ändå, vilket var tur! Även fast jag är jättetrött så har jag tänkt hänga med Beth, Adam, Cameron och Elliot + hans vänner på bio ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska se.. Men det blir säkert kul! 
 
Hoppas att ni också haft en bra helg, för det har jag! Kram Lisa♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0