Sadie Hawkins

Hade mitt hår bakåt i början, men tog fram det efter att vi ätit.
 
Hej! Så igår hade vi en Sadie Hawkins Dance här på SHS. En Sadie Hawkins Dance är ungefär som homecoming, fast det är tjejerna som frågar killarna, och nu hade vi vintertema eftersom det snart är jul. 
Hanna kom i alla fall hem till mig vid två ungefär, och så gjorde vi oss i ordning tillsammans. Vid halv fyra kom Tim (som var min date) och hämta oss och så åkte vi och hämtade Toren, Pien och Austin och så lämna vi Hanna hos Kyle. 
 
 
Vid halv fem var vi framme på Red Robin där vi skulle äta. Tror att alla tog hamburgare, och min var verkligen jättegod! Älskar Red Robin. 
 
 
Efter att vi ätit så åkte vi till Salem Hospital där vi sa hej till Torens pappa som ligger där. Han vart verkligen jätteglad när vi kom dit och hälsa på innan dansen, så det kändes bra! Efter det så åkte vi hem till mig (och MacKenzie) och tog bilder.
 
 
Vart inte så jättebra bilder, för hade ingen fotograf.. Men de vart helt okej ändå. I min sadie hawkins group var iallafall jag, Tim, Hanna, Kyle, MacKenzie, Bryan, Pien, Toren, Austin och Zane. Riktigt härliga människor, som blivit mina bästa vänner här! Efter fotograferingen så åkte vi till dansen iallafall. 
 
Jag och Camy♥
 
Hade en jättebra kväll på dansen. Efter det så åkte vi hem till Pien och hade filmkväll och kollade på Elf. Dock så somna jag efter halva filmen (standard jag), och när jag vakna var klockan 2 på natten och de va dags att åka hem.. Somnade direkt när jag kom hem.
 
Idag (söndag) har jag inte gjort så mycket mer än varit hemma och pratat med Jacob♥ Saknar min pojkvän så himla mycket. Att inte kunna träffas är så mycket svårare än vad jag trodde det skulle vara.. Men ja, hoppas att ni också haft en bra helg, kram Lisa♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Härliga bilder :)

2015-12-07 @ 09:13:57 - http://fridanyburgs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0