Veckan + Hallway Decorations

Sammanfattning av veckan:
 
Har haft träning alla dagar sen i tisdags, och i torsdags regna det så mycket så det kändes som att man dushat under träningen.
 
 
Jag och Hanna var och såg Mockingjay Part 2 i torsdags här i Stayton. För ja, även om Stayton är lika stort som Hallsberg, så finns det en biograf. Tyckte filmen var jättebra! Men kanske inte den bästa av filmerna.
 
 
I Torsdags frågade jag Tim till vår skolas Sadie Hawkins dance. Sadie Hawkins betyder att det är tjejerna som frågar killarna, och jag hade inte tänkt att fråga någon då jag har Jacob. Men Jacob tyckte iallafall att jag skulle göra det, och sen kom MacKenzie på att jag skulle fråga honom för han inte hade någon att gå med. Så gjorde det, och det vart jättelyckat. Frågade honom med en eggplant som det stod "I dont want to "egg" you on. Sadies?" på. Förstår inte riktigt det själv, men MacKenzie kom på det, och alla andra tyckte också det var väldigt roligt.. Så det var lyckat iallafall.
 
 
Igår (lördag) så var jag i skolan från 9 till 12 och dekorerade. Alla i ASB skulle göra de, och sen fråga Camy om jag ville komma också.. Och eftersom jag inte hade något bättre för mig, så gjorde jag det. Iallafall så delades alla korridorer upp i världsdelar (dock hade USA sin egen korridor), och så dekorerades korridoren efter världsdelen. Min och Camys grupp (med Beth, Hayden, Jade och Brad) hade iallafall USA. 
 
Två bilder av hur det ser ut.
 
Allt vart iallafall väldigt bra, och när jag åkte hem vid 12 så pratade jag med Jacob innan jag började göra mig i ordning för the Sadie Hawkins dance. Skriver om det i nästa inlägg, kram♥

Kommentarer
Postat av: Frida

Härliga bilder :)

2015-12-07 @ 09:14:48 - http://fridanyburgs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0