Veckan + Julafton

Har haft fullt upp nu veckan innan jul.. Så har helt glömt att skriva om vad som hänt. Så får göra det nu!
 
 
I tisdags hade Pien basketmatch på kvällen. Så innan det åkte jag, Hanna, Zane, MacKenzie, Tim och Austin till A&W och åt hamburgare och drack milkshakes. Piens basketmatch var vid sju, så vi kollade på det och sen efter det åkte jag och Zane till Salem för att jag behövde köpa julklappar till Hanna och Pien. Vi åkte till JCPenny, där Sephora finns och så köpte jag lite saker till dem.. Många gallerior /stora affärer har öppet så himla sent här. JCPenny hade öppet till midnatt och target, safeway etc.är öppna hela natten. Ganska annorlunda mot hemma.. Kom iallafall hem vid 11 ungefär, och då gick jag bara och la mig.. 
 
 
I onsdags gjorde jag inget speciellt på dagen.. Men på kvällen så åkte jag, Beth, Adam, Cameron och Hanna till Silverton och till The Oregon Garden där dom har massa julbelysningar. 
 
 
Jag och Hanna passa även på att träffa tomten! Vi var i silverton i ungefär en och en halvtimme och sen hämta vi upp Pien påvägen hem och så åkte vi alla hem till mig.
 

Jag, Pien och Hanna hade iallafall julklappsbyte och så börja det även snöa!! Vi alla vart så himla taggade! Speciellt jag som älskar snö jättemycket. Dock var snön bara kvar till julaftonsförmiddagen.. Men vi fick snö iallafall. Pien och Hanna åkte hem vid 12 och då gick jag och la mig.
 
Min julafton i USA var inte så jättespeciell, då man inte firar förens på kvällen då. Pratade med pappa, moster och mormor som firade jul där hemma, och så prata jag med Jacob. 
 
 
 
 
Jag och Beth åkte och handlade mitt på dagen, och passade då också på att köpa en Pumpkin Spice Latte.. 
 
På eftermiddagen så bakade jag lussebullar.. Men de blev inte jättebra då man i USA inte har färsk jäst (man har typ pulverjäst).. Så de jäste inte jättebra.. Men de vart goda ändå. 
 
 
På kvällen kom Beths föräldrar och bror hit och så åt vi julmat.. Eller ja vi åt turkey och potatismos, inte svensk julmat. Resten av kvällen spenderades med värdfamiljen och så gick jag och la mig vid 11 ungefär. 
 
På juldagsmorgonen vakna jag vid halvt åtta av att MacKenzie knackade på min dörr och gick runt och skrek "Ho Ho Ho it's christmas" om och om igen. Vi delade ut julklappar och sen vid 10 åkte vi till Adams föräldrar där Kyles familj också var. 
 
Jag, Elliot, Kaleb, Kyle, MacKenzie och Cameron. 
 
Hos Adams föräldrar åt vi julfrukost, dela ut mer julklappar och sen spela vi "white elephant" som är typ ett julklappsbytesspel.
 
Vid två på eftermiddagen åkte vi därifrån till Beths föräldrar och var där till ungefär sex.. När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Packade ordning lite inför idag då jag idag ska åka och åka skidor.. 
 
Jag sitter just nu i bilen påväg till HooDoo, som är ett ställe man kan åka skidor på. Åker med Camy och hennes familj som skulle till Sisters.. Men de ska släppa av mig och Camy i HooDoo där vi ska träffa Shane som jobbar där. 
 
Aja hoppas ni haft en jättebra jul! För det hade jag, även om jag saknade att fira jul med min familj. Kram Lisa!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0