Veckan

 
Hej! Denna veckan har det inte hänt så mycket speciellt. I måndags åkte jag hem direkt efter skolan och sov i ungefär fyra timmar för var så himla trött. 
 
I Tisdags så hade Pien basketmatch, så var där och kollade med Camy, Hayden, Shane och Toren. Tyvärr så förlorade dom, men det var kul ändå. 
 
I onsdags träna jag efter skolan, och sen på kvällen gjorde jag och MacKenzie våra Current Events projekt. Vi skulle skriva om en terroristgrupp, så jag skrev om Talibanerna. 
 
 
I Fredags när jag kom hem från skolan hann jag prata med Jacob ett tag, och sen så på kvällen kom Tim, Austin, Zane, Hanna, Kyle och Toren hit och så skulle vi ha filmkväll.. Vi kollade dock aldrig på någon film utan vi satt bara om umgicks och det var faktiskt väldigt kul! Alla åkte hem vid ett och då somna jag. 
 
 
Igår (lördag) så åkte jag och Hanna in till Salem på eftermiddagen, och så köpte vi massor av julklappar (och lite till oss själva också). Fick faktiskt med mig väldigt mycket hem vilket var väldigt bra. Ska få lite saker från Sverige, och sen är alla julklappar inhandlade. 
 
 
Det jag köpte till mig själv. Tre stycken höga strumpor från PINK, och lite smink från Sephora. 
 
 
Efter att vi hade varit och shoppat så kom Kyle och hämta oss. Vi åkte och handla lite på Target och Wal-Mart, och så köpte vi kaffe. Sen så åkte vi till en bowlinghall, där vi mötte MacKenzie, Tim, Austin, Pien, Toren, Logan och Zane, och så spela vi bowling i typ två timmar. Även om jag är jättedåligt, så var det väldigt kul. Kom hem vid halv två och då sov Hanna över här, och så åkte hon hem imorse.
 
Idag vakna jag vid halv 11 ungefär, och har bara tagit det lugnt hela dagen. Pratade med Jacob ganska länge, och sen när han skulle sova så pratade jag med Eric och Maja (hans kompis som är utbytesstudent i Texas). MacKenzie har haft hela hennes danslag här under eftermiddagen, så har inte haft så mycket att göra, då jag inte dansar och umgås med dem.. Men ja, skönt att ta det lugnt ibland. 
 
Nu är det bara en vecka kvar till jullov för mig,  vilket är skönt..Har iallafall haft en bra vecka, och hoppas att ni också har det! Ha det bäst, kram Lisa♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0