12 Februari

Hej! Har haft dålig bloggning senaste dagarna för har bokstavligen pluggat biologi all min tid. Men idag hade v äntligen provet och det gick nog helt okej! Efter biologin hade vi matte, tyska, lunch och kemi. Egentligen har vi svenska sen men vår svenskalärare var sjuk så slutade 13.20 vilket var jätteskönt!
Gick iaf hem och sen gjorde jag fysik hem-labben, som var att man skulle räkna ut hur mycket ens duschkostnad var på ett år, fick ungefär 550kr tror jag.. Trodde det var mycket mer men det var det inte!
 
Nu ikväll har jag kollat lite Gossip Girl, kollade säsong 2 från början och blir lika kär i The Hamptons varje gång jag ser de! Finns inget jag hällre vill än att åka dit en sommar!
Ska ju till New York i sommar men tror inte jag ska dit, men jag ska iallafall till kusten tror jag. Har typ ingen anning men New York på sommaren ska bli spännande. Förutom NY ska jag till Berlin om några månader, ska bli spännande för har inte varit där på jättelänge.. Och sen i höst flyttar jag, är så taggad! Pusshej:*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0