2014: Oktober → December

Sista kvartalet på 2014 började med Oktober! Andra helgen av Oktober var det 25-manna! Kommer inte riktigt ihåg hur det gick för mitt lag men hade en bra dag utanför Stockholm iallafall! Dagen efter var jag och Johanna inne i stan i Stockholm och shoppade! Hade en jättemysig dag med massa shopping, då jag bland annat köpte min älskade vita mössa jag använt hela vintern, såå mysig! Veckan efter 25manna var ganska jobbig men orkar inte skriva om de i detta inlägg. Men helgen efter var det DalaDubbeln. Hade en såå bra helg med mina finaste vänner och sprang såklart med Johanna också! Natten på Daladubbeln var såå konstig, sprang 2km i spöregn med Isak och Nore och sen satt jag, Johanna, Arvid, Pelle och Eric och hade såå galna nattkonversationer! Verkligen bäst! Helgen efter DalaDubbeln var det Smålandskaveln i Småland! Vilket var en kul staffet! Efter de var de ingen mer tävlingshelg och jag kommer inte riktigt på att jag gjorde något intressant.. Vilket jag troligen inte gjorde.
Efter oktober var det november, vilket jag den första gick på min mammas begravning! Senare i november hände inget mer intressant tror jag.. Den 20onde var jag på Mockingjay med Amanda, Johanna och Olivia, och helgen efter de sov jag, Olivia och Johanna hos Johanna och hade en såå kul kväll! Fredagen den 29 var det svenskauppstatsen alla ettor på min skola skrev.. Tyckte de gick bra men de gick de inte, så de sög ju.. Men har ju nationella uppsatsen i vår så, hoppas de går bättre! Sista helgen i November tränade jag med Johanna, Adam och Johannes i Ånnaboda /Kilsbergen! Det var en ganska så kul träning såå bra slut på November!
 
SISTA MÅNADEN PÅ 2014, var December! Började December med att få veta att det blir Oregon jag flyttar till nästa år, är såå tagg! Förutom att plugga massa de sista veckorna så var det Nobeldag den 10onde så alla Naturare var finklädda! Den 19onde fick jag ändligen jullov! Inledde jullovet med att träna med Johanna, Lovisa, Adam och Johannes i Örebro och sen baka massa julgodis! Helgen efter de hade även jag och Johanna julbakning, vilket allt blev såå gott vid! 3 dagar innan julafton var jag på julbord och sen var det JULAFTON! Hade en jättebra jul och fick såå fina julklappar! Och en vecka efter jul var det nyår, vilket jag inte har någon bild från ovan.. Men skrev precis ett inlägg om hur j*vla grymt nyår var!
 
 
2014 var verkligen ett så bra år! Helt klart de bästa! Avslutade året gladare än någonsin och hoppas verkligen att ni alla andra också är glada och tacksamma för 2014. Livet blir så mycket lättare om man är glad, vilket jag verkligen har insett 2014. Livet tar inte slut bara för att man förlorar någon viktig, vem det än är. Allt går vidare och det är något jag verkligen vill att alla ska inse! Hatar när folk deppar över något som hänt, va glad att de hände eller var ledsen och sen inse allt som är bra!
2014 har lärt mig så mycket och är så himla taggad på 2015!
Den ända personen jag verkligen skulle vilja ha med in i 2015 är min mamma, fyfan vad jag saknar dig mamma! Du kommer alltid vara världens bästa mamma och finns ingen jag hellre skulle vilja följde med mig in i 2015! Men tyvärr så är du i himlen och jag är så tacksam för de 16 år jag fick dela med dig, kunde vart så mycket värre ändå! Älskar dig föralltid världens bästa mamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0