Liseberg -> osv


Hej! I söndags var jag på Liseberg med lite kompisar! Vi åkte från smögen till Liseberg på förmiddagen och var på Liseberg tills det stängde. En väldigt lyckad dag!


I måndags var det dax att köpa en ny iPhone. Efter att varit i varenda telefon-affär i hela Örebro + Marieberg och letat efter en iPhone 6 64gb i guld, och inte hittat någon. De var bokstavligen slut överallt. Så det fick bli en i silver istället. Ville verkligen ha guld men var i behov av en telefon just den dagen och ville inte ha 16gb för vet att jag inte klarar mig med det. Men ja, silver är helt okej det med.
Mer än det så hände det nog inget speciellt i måndags. 


Igår (tisdag) var jag i Örebro med Jacob. Först åt vi på tacobar och sen va vi på bio och såg Paper Towns. Filmen var jättemysig och tycker om Cara Delevingne så mycket, tycker hon gjorde rollen som margo väldigt bra!

Efter bion sov jag hos Jacob och idag var vi i Örebro igen. Idag var jag där för att ta sprutor och göra ett läkarintyg på Capio. Tog två sprutor, en i varje arm, så nu ligger jag i sängen på rygg för får ont i vilken av armarna jag än ligger på haha. 

Imorgon ska jag till Örebro igen (på fredag också faktiskt) och ska ta bort min tandställning. Känns lite konstigt att den ska bort då jag haft den i två och ett halvt år. Men tror ändå att det blir skönt. Hoppas ni haft en bra start på veckan, kramis Lisa!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0