Mot Smögen


Hej! Nu är o-ringen-veckan 2015 slut. Sista etappen behövs inte skrivas om.. Tyckte det gick extremt dåligt, men ändå tog jag en placering.. Så det var iallafall ganska kul. På kvällen var det avslutningsfest. Hängde med gött häng så att säga. Gick och la mig ungefär halv två och imorse ringde larmet på 06:30
Åkte buss halv åtta mot Göteborg, var där i en timme och nu sitter jag på en buss mot Smögen där jag ska träffa Jacob och lite andra kompisar. Ska dock bara vara där en dag, vilket är väldigt synd.. Då jag gärna skulle varit ett tag till på västkusten. Men imorgon blir det Liseberg så det blir kul iallafall. 
Med tre veckor kvar i Sverige är det mycket som ska hinnas med.. Så ändå bra art jag kommer hem imorgon kväll..

En av sakerna som ska fixas är en ny mobil. Igår på avslutningsfesten halka jag på en grusväg, satte mig på mobilen och den böjdes och hela skärmen är förstörd. Väldigt synd då jag inte tänkt köpa en ny mobil innan USA (tänkte köpa nästa iPhone där).. Men nu blir det ändå så att jag får ha en iPhone 6. Känns sjukt ovädret att köpa en sexa nu, då det kommer en ny om bara några månader. Men aja, sånt är livet. Har ändå haft min iPhone 5 sen mars 2013 och inte gjort sönder den förens nu, och det var såklart en olyckshändelse.

Är iallafall framme i Smögen om ungefär en halv timme. Är lite segt att åka buss utan mobil, men har iallafall min iPad, som jag skriver ifrån nu. Hoppas ni också får en bra helg, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0