O-ringenveckan är snart slut

Hej! Har inte bloggat sen i söndags /måndags (?). Det är inte av den vanliga anledningen att jag inte gjort något, utan det har jag. Har bara inte haft tanken att skriva för gjort massa annat. 


Efter första etappen har det varit tre etapper till och en vilodag. Det har gått bättre och bättre för varje etapp så har tagit några placeringar under veckan, så imorgon går jag ut som 43 i jaktstarten


Vad jag har gjort denna veckan då. Hängt med Johanna nästan 24 timmar om dygnet, men också mycket med Arvid, Isak, Josef och Eric. På vilodagen, i tisdags kom Jacob hit och va här. På kvällen åt vi, Johanna och Josef på Jensen's och sen sov jag och Jacob i förtältet till husvagnen. Sen sprang Jacob sin första orienteringstävling. Han kom 7a i Ö3, vilket jag såklart är jättestolt över! 


Imorgon väntar iallafall sista etappen av O-ringen 2015. Just nu är jag väldigt taggad på att springa. Men vet att det kommer vara mycket backar så kommer inte gå så fort tror jag.. Aja vi får se om jag tar eller förlorar placeringar i jaktstarten. 


Hoppas ni haft en bra vecka, Kram Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0