Summer essentials


EOS shave cream - På sommaren rakar jag mina ben dubbelt så ofta som på vintern, vilket gör att en bra rak-lotion är bra att ha! Tycker att denna från eos är jättebra och den luktar även väldigt gott! 

MI powerbank - Fick denna av Jacob för några månader sedan och tycker den är jättebra (+ jättefin). Alltid bra att ha en powerbank, då jag använder mobilen mer på sommaren och därmed tar batteriet slut fortare. 

Benefit Gimmie Brow - Detta är verkligen en av de bästa sminkprodukterna jag har. Du behöver bara dra den genom ögonbrynen några gånger och sen ser de mycket bättre ut och håller sig på plats. Verkligen en nödvändighet!

Maybelline Age Rewind Concealer - Köpte denna i Tyskland (därför se står på tyska på förpackningen på bilen) och tycker verkligen att de är en jättebra concealer att ha under ögonen. Den täcker lagom mycket vilket är bra då man kan använda den utan något annat smink i ansiktet, vilket jag gör nu på sommaren. Tycker det är väldigt synd att den inte säljs i affärer i Sverige, men den finns nog att beställa nån stans tror jag!

Body butter - Jag får jättetorra ben när jag är ute i solen (speciellt om jag glömt solkräm). Därför är ett bra body butter en riktig nödvändighet för mig på sommaren!

Solglasögon - Det är nog en nödvändighet för den flesta på sommaren, men tar med mina ändå för tycker om dem så mycket. Har ett par Ray-Ban Clubmaster som jag nästan använder varje dag, om det är soligt förstås..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0