Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Hos Johanna


Hej! Sitter hemma hos Johanna nu och kollar på U21 finalen med hennes pappa. Johanna gick härifrån efter ungefär halva matchen men jag sitter kvar, oklart varför, men de är spännande. 
När vi kom till Johanna satt vi iallafall på hennes altan och lyssna på musik, och sen har vi bara kollat fotboll. Tror jag ska åka hem när de är slut.. 
Men nu ska jag fortsätta kolla, Hejja Sverige!!🇸🇪 //LisaJohanna & Lovisa


Hejj! Idag åkte jag och Johanna in till Örebro, och där träffa vi Lovisa. Vi gick till espresso house typ direkt och sen satt vi där i nästan 2 timmar haha. Sen gick vi runt på stan, kolla på Open Art och i affärer.. Gick så mycket i mina skor utan strumpor så fick skoskav, vilket resulterade att jag fick köpa skoskavsplåster. Men annars var allt väldigt bra! 
Jag och Johanna åkte hem vid ungefär 6, och nu är vi hos mig men ska snart till henne och får se vad vi hittar på.. 
Hade det iallafall jättebra i Örebro och hoppas ni också haft en bra dag! Kram Lisa

Jordgubbar


Hej! Imorse var jag, Jacob, Jacobs mamma och Jacobs bror, och plocka jordgubbar. Vi plockade sammanlagt 16kg, men de gick ganska fort för de fanns väldigt mycket där vi var. 
Vi kom hem till Jacob för ungefär 1 timme sen och nu har jag duschat. Vädret är inte så jättekul idag, så tror att vi ska kolla på nån film. Vi får se, kram Lisa!Det blev glassSottern


Hej! Vaknade vid kvart över 10 ungefär och då undra Jacob om jag skulle med han + hans familj ut med deras båt, så efter typ 15 min satt jag i bilen påväg till Jacob. När jag kom dit åkte vi till Sottern där dom har deras båt och nu är vi på någon ö på sjön och solar. 

Har inget annat planerat idag så ska iallafall bara ta de lugnt.. Hoppas ni får en bra söndag, kram Lisa!

Hos Johanna


Hej! Har precis kommit hem från Johanna. Träffade henne ungefär vid 8 och sen va vi ute och hos henne. Vi drack smootie, kolla fotboll och låg på hennes rum och snacka /chilla. 

Hade iallafall en bra kväll med min bästa vän! Kram Lisa
Vädret i Salem


Vädret i Salem, OR, dit jag ska flytta om 1,5 månader! Skulle så vilja vara där nu! 
Dock så kommer det verkligen inte vara sådär hela året, men känns ändå bra att det är lite varmare än här.I bilen


Hej! Sitter i bilen påväg till Sunne med pappa nu. Vi åkte för ungefär 1 timme sen och hade inte ätit frukost innan vi åkte, då det var så tidigt. Så nu är jag jättehungrig. Vi är iallafall i Karlstad snart och då ska jag köpa frukost! /Lisa

Sushi Yama


Hej! Ikväll blev det Sushi med Linnea och Mickis! Satt där i några timmar och är påväg hem nu. Ska upp halv 6 imorgon bitti så ska försöka sova när jag kommer hem.

Förutom det så har jag inte gjort så mycket speciellt idag. Men ha de så bra, kram Lisa!


Trappan - Kvarntorp


Hej! Har precis kommit till Jacob efter att vi varit i Kvarntorp och sprungit /gått 5 varv i trappan! Tyckte det gick helt okej för att inte tränat hårt på ett tag.. 
Nu är vi iallafall hos Jacob och ska äta pannkakor och sen duscha. Får se vad vi hittar på sen, kram Lisa!Torsdag


Hej! Igårkväll kom Jacob hit vid typ halv 9. Vi gjorde inte så mycket för båda var ganska trötta.. 
Idag har vi ätit frukost och ska snart åka till Jacob, för att sen träna! Vet inte riktigt hur de kommer gå men strunt samma, lär bli kul iaf!:) /Lisa 


Lunch med Filippa!


Hej! För lite mer än 1 timme sedan kom jag hem från Örebro. Åkte dit ungefär halv 11 och kollade på resväskor med pappa, köpte dock ingen för har så svårt att välja vilken jag vill ha (står mellan en från Samsonite och en Björn Borg). Vid 11:40 hade jag tid hos tandläkaren och fick datum för att ta bort tandställningen, äntligen! Efter det träffa jag Filippa på stan. Vi gick och åt på Fratelli, gick runt lite på stan och avslutade med Espresso House. 

Efter att jag kommit hem har jag inte gjort något speciellt. Ikväll kommer Jacob hit tror jag! Ha de så bra, kram Lisa


Tillbaka

Hej! Efter att ha bloggat nästan konstant sen November 2011 så slutade jag nästan helt utan anledning i April. Men nu tänkte jag börja igen. Har gjort så mycket jag har velat skriva om på bloggen under tiden jag inte bloggat, och ångrar lite nu att jag slutade. Men har man inte motivation till något så ska man inte göra det.
 
Nu är jag iallafall tillbaka och ska blogga som vanligt! /Lisa

RSS 2.0